blade Oblačiš odijelo pred svako finale nekog kupa ili bitne ligaske utakmice u Football Manageru. Više sam ga nosio u sobi nego li na svadbama i balovima.
steelo Kada se pitaš da li bi bilo previše dati djeci 3 vrećice bombona koje mogu pojesti u svojoj sobi samo da ih makneš sa televizora jer si se digao 2 sata prije posla kako bi igrao Horizon čim prije....
sean-kronnery Svaki petak kolegama iz ureda kazem: "Hvala Talosu da je fredas".Naravno da nitko ne kuzi, al bitno da je meni smijesno.
k Oblačiš odijelo pred svako finale nekog kupa ili bitne ligaske utakmice u Football Manageru. Više sam ga nosio u sobi nego li na svadbama i balovima.Katherine Jenkins has sung the national anthem.
resident_evil Dok trčiš i ispred sebe vidiš granu. Pa razmišljaš da li je uzeti u slučaju ako te neki goblini zaskoče.
wooddiebone Vičeš na sestru jer je na desktopu 10 PDF fajlova koji joj trebaju za faks, a tebi je na ssdu slobodno još taman za jednu igru koja je upravo izašla.
sean-kronnery kako radim u inozemstvu engleski jezik mi je svakodnevnica.svaki put kada odem na svojevrsni buvljak curi koja prodaje kazem: "wouldn't mind a look at your stock".
viper89 kako radim u inozemstvu engleski jezik mi je svakodnevnica.svaki put kada odem na svojevrsni buvljak curi koja prodaje kazem: "wouldn't mind a look at your stock".https://www.youtube.com/watch?v=mhvlra4Jsog
yakuza_stinger Svaki okorjeli gamer:- Rješava Psycho Mantisa s kontrolerom u prvom slotu- Igra Witcher 3 preko miša i tipkovnice- Prelazi Resident Evil 2 samo s nožem- Prelazi Dragon Quest VIII sa levelom 15 i Magic BurstomDakle ja nisam niš od ovog. Kežualac totalni.
wolf - Prelazi Dragon Quest VIII sa levelom 15 i Magic BurstomDakle ja nisam niš od ovog. Kežualac totalni.Solo Hero Fisticuffs
darkfenix Kada ti se treba zali frendovima,i naposljetku dobijes nogu od nje jel si neko vece u 3 ujutro igrao Panzer Dragoon Ortu nakon izlaska, na napokon vracenoj posudjenoj konzoli,umjesto da ju j....s..eh,jbg!
jeedah Scenu mucenja u Metal Gear Solidu 1 predes sa mikserom. Nije mi se lifebar pomaknuo sa mjesta. (Na PCu)
oxi Kada u steam library imas jedno 30 igara koje si kupio na saleovima i znas da ih nemas vremena igrati, pa opet sljedeci put kad je sale kupis jos 5 igara iako znas da ces ih igrati kad budes u mirovini,ali se zavaravas da ces ih igrati kad budes na godisnjem.