Užas. Ne znam od čega je konkretno ovaj preminuo, ali nisu te stvari za zafrkanciju. Svojedobno sam na TLoU multiju upoznao jednog lika, inače našeg čovjeka s adresom u Belgiji. Pričao mi je da je za vrijeme jednog maratonskog turnira u Battlefieldu gotovo 3 dana proveo pred ekranom s minimalnim pauzama samo da bi otišao do wc-a i eventualno nešto prigrizao.
Odjednom ga je prilično zaboljela noga i žena ga je, srećom, natjerala da ode u bolnicu gdje su mu ustanovili duboku vensku trombozu zbog izrazito dugog sjedenja te je završio na operaciji koja mu je spasila život. Na kraju je sve prošlo ok, ali radi pizdarije je mogao zaglaviti. Ovo je, naravno ekstrem, ali i ekstremi se nekome događaju pa ne treba olako shvatiti ona upozorenja da se svako toliko dobro malo protegnuti i uzeti pauzu. Nakon operacije lik se oporavljao pred plejkom igrajući iz kreveta, bio je sav na iglama jer mu je žena trebala doći s posla i rekla da će ga ubiti ako ga vidi da opet igra.
Meni osobno su najduži sešni svojedobno znali doseći 8-10h u komadu, ali to se znalo zalomiti iznimno rijetko (zadnji put jedan vikend kod izlaska MGSV ) i nakon toga sam se fakat osjećao k'o zombi tak da fakat ne kužim kako netko može potegnuti po dvadeset sati i više i ostati normalan.