Dakle kao što naslov govori prodajem Ps4 digitalni account s Fifom 17 i još 8 mj. PS+ pretplate kupljen na američkom storu.
Jedina mana i po meni minimalna je ta da sam dobio ban za igranje fife online na tom accountu jer sam prebacivao coinse s tog acca na svoj glavni ali igra radi online na bilo kojem drugom dakle bann je vezan isključivo za user name.
cjena je 200 kn za acc ,pouzdan sam član i pouzdanim članovima dajem acc i prije uplate ;)
Može lock
sniženo
Još sniženo radi akcije na storu moram ali radi ps+ pretplate ispod ovog nemrem ići.
Imaš pm :
23 dana kasnije
refresh
sniženo 250kn
14 dana kasnije
još aktualno
evo 200 kn za keš
0vaj oglas traje još danas i ide deaktivacija ,ispod 200 kn neide i ako ću poklanjat slot onda ću ga pokloniti uz konzolu i tjt.
Reci mi da li Plus pretplata vrijedi i za Euro račun tipa da stavim tvoj slot kao primary i podjelim sve na svoj main account?
Reci mi da li Plus pretplata vrijedi i za Euro račun tipa da stavim tvoj slot kao primary i podjelim sve na svoj main account?vrijedi, mozes imat 1 acc sa pretplatom i stavis kao primary i svi ostali ti imaju online pristup, tako je i kod mene
Prayer
Ako si slučajno odlučio kupiti javi do podne da znam jer deaktiviram oglas a i rjetko dolazim na forum.na pitanje ti netrebam odgovarat tj sve ti je genesis odgovorio.
Molim moderatore da lockaju ovaj topik iza 12h danas jer od tada više ne vrijedi.
PrayerSorry na kasnom odgovoru, ako jos vrijedi uzeo bih ga.
Ako si slučajno odlučio kupiti javi do podne da znam jer deaktiviram oglas a i rjetko dolazim na forum.na pitanje ti netrebam odgovarat tj sve ti je genesis odgovorio.
Molim moderatore da lockaju ovaj topik iza 12h danas jer od tada više ne vrijedi.