Uglavnom, poanta je da se pokušate suzdržavati od kritiziranja bez ikakvog informiranja o temi jer to ne vodi ničemu. Ove priče "ah te današnje glupe generacije" nemaju smisla.
Za ovo za što ga se proziva me živo zaboli.
Razapinjanje bez nekog velikog razloga, danas nemožeš nešto izreć a da nekog ne uvrijediš.
Što se njega samog tiče, već sam reko jednom, po onome što sam vidio / gledao, radi se o izrazito iritantnoj i (meni) totalno neduhovitoj osobi koja svoju popularnost duguje iritantnim i neduhovitim videima. Meni neshvatljivo, možda sam ja neki izrod il što već pa ne vidim kako svijet danas funkcionira, ali ja sebe smatram savršeno normalnim i ne dopuštam da mi takvi "popularni" likovi i potplaćeni mediji utječu na moja mišljenja i stavove oko raznih stvari.
I da, smatram da "ah, te današnje glupe generacije" ima smisla jer mlađe generacije većinom i jesu u totalnoj banani, sve se vrti oko facebooka, instagrama, popularnosti, skupljanju lajkova i obožavanja ovakvih ljudi.
Mene to maximalno odbija, ja dobim nervni slom kad promatram ta naslikavanja na svakom čošku, u svakoj prilici.
Gledanje drugih kako igraju cijele igre je također još jedna stvar koju ama baš nikad neću prakticirat.
Vrijeme mi je predagocjeno a da bi ga gubil na takve stvari.