zontra LafPa sta nije Markan to nabavio? Ili Mladjo? Znam da je netko od njih s Divisiona uzeo i da je bio jako zadovoljan.
fensisuperstar ako je krkonja od 2 metra i i kile uz tu visinu Markus će postati Čmarkus. Zato ga i pitam za težinu
wooddiebone E al od kad radim u instaru, probao sam par tih stolica u rangu 900 do 1500 kuna i moram priznat bio sam ugodno iznenađen s obzirom da je najskuplja bila Speedlink.
Matador Rađe si u Ikei kupi Markusa nego da daš dva soma za imitaciju sica iz auta.Vidim da se na Markuse ne može pomicati onaj lumbalni dio, radije bih da se što više stvari može prilagoditi.
Shooter Razbilo mi bočno staklo na autu, iščupalo nekoliko stabala, diglo krov s kafića i bacilo ga na auta i čoviku na glavu, zalipilo mi mater u zid, uspilo odnit pedalinu na plaži 200 metara...Ugl kaos je.
fensisuperstar jel ti barem neku strankinju bacilo u krilo da joj objasnis što sve drma u Dalmošnaciji Kappa
zontra Razbilo mi bočno staklo na autu, iščupalo nekoliko stabala, diglo krov s kafića i bacilo ga na auta i čoviku na glavu, zalipilo mi mater u zid, uspilo odnit pedalinu na plaži 200 metara...Ugl kaos je. To na Bracu ili u Splitu?
Shooter jel ti barem neku strankinju bacilo u krilo da joj objasnis što sve drma u Dalmošnaciji KappaNisam ja te sriće. Ja sam sriće da već dva dana imam fibru i glavobolju a večeras imam organiziran rođendan i plaćenu kaparu tako da sad moram po ovome ić vanka bolestan. To na Bracu ili u Splitu?20 km južno od Splita ako ćemo precizno.
Shooter Hah a ono, zajeba bi više ljudi šta su mi išli napravit uslugu sa sređivanjem mista pa stvarno ne mogu.