wooddiebone Odite na Instagram profil @1776_land_of_the_free i citajte komentare na postovima. Pa nema ljepse zanimacije nego citat budalastine zaostalih Amera xDZaostali jer podržavaju da je posjedovanje oružja legalno ili?
dom https://old.reddit.com/r/croatia/comments/adnjnk/jedan_jedini_zoran_%C5%A1prajc/Pa kakvo je ovo prskanje. Šprajc jedina pozitiva na našim televizijama.
fensisuperstar Hristos se rodi!Sretan Božić svima koji ne znaju ko im je pranđed bio.vaistinu brte. Nisam mogao doci juče. Za pravi božić je ban na korištenje računala bre.
fensisuperstar Mali mi nešto hropče i vrlo vjerojatno mu se slijeva iz sinusa ali idem guglati malo i naletim na post iz 2007 gdje žena pita tog doktora Richtera za mišljenje i uglavnom oplakao sam kad sam ovo pročitao. pure gold.
fensisuperstar FensiSuperstar Iako si komunjara, sretna nova godina. Heat Sretna nova jebem ti staru!Godinu!
Raziel Sretna vam nova godina, bagro stara.Puno lijepih gamerskih dana zelim u predstojecem periodu. Ljubi babo!