Moras uzet u obzir da nisam bio od 2012.,al mislim da se nije puno promjenilo.
Kaj se tice droge to mozes bilo gdi jer svugdje je kvaliteta na razini,al moj savjet ti je da se raspitate malo kakva je situacija i koji je dobar il ima povoljnije cijene. Samo zderat space cookiese/hush browniese i cijeli put prozivljavat kroz to jer to je nesto neopisivo. Znam da je bilo promjena vezano za gljive od kad sam ja bio nisam siguran kakve su bile promjene i dal ih se moze kupit legalno.
Ja sam prvi put jeo gljive i tripao na utakmici,bilo je ne bas ugodno,al to je vise jer sam bio na krivom mjestu za tak nekaj.
Za kurve fakat nemam pojma,samo kad si u redlightu nemoj pomisljat na slikanje/snimanje moglo bi postat ruzno,nekakva pravila se moraju postivat.
Kaj se tice izlazaka Amsterdam je brutalan. Nisam ziher kaj preferiras ,al ima svega od elektronike,raggae,rock,hip hop. Mozda da se raspitate tam kad dodete tocno kaj ima u ovim danima il baci oko na https://www.residentadvisor.net/events/nl/amsterdam/month/2018-12-27 ovo je vecinom elektronika ,al jbg neznam stranice koje nude za drugo.
Dva kluba koja su mi ostala u pamcenju su Paradiso koji je zapravo stara crkva i Panama i u njima je fakat bilo brutalno.
Za posjetit imas fakat dosta muzeja od onih "regularnih" sa umjetninama ,pa do muzeja seksa,anne frank,piva. Odi do Grasshoppera po noci cisto da vidis kak brutalno izgleda sav zelen,dobro mjesto za slikat se. Steta kaj vise nema coffe shoppa u Grasshopperu sad je tam restoran ,mislim da je precijenjen jer je kultno mjesto,pa bi moglo bit dosta skupo.
Opcenito centar je predivan,imate bicikle,tramvaji sve super povezuju i imali su dobar wifi jos u 2012.
I da te upozorim zdebljat ces se jer ak ces pusit/jest bit ces gladan ,a oni to dobro znaju i na svakom koraku te cekaju razno razne brzopotezne delicije.