Skinuo sam njuf !!!!!! Neki to naprave sa 15 godina, a ja sam to napravio sa 31. Šef sa posla mi je rješio kurvu iz Beograda. Išli smo u Split, u neki stan i tu su bile dvije cure gdje sam mogao birati - plava i crna. Crna je čak govorila da možemo u troje, ali ja sam htio samo sa jednom. Na kraju sam izabrao crnu s kojom sam otišao u sobu. Kada smo došli u sobu rekla mi je da se skinem. I ona se skinula. Prišao sam joj i počeo je dirati za grudi, na što sam rekao "Ovo mi je prvi put da diram grudi". Za to vrijeme ona mi ga je dirala i odmah sam dobio erekciju. Pitao sam je "Da li mi je mali?" (13 cm mi je u erekciji), na što je ona rekla da je taman. Potom sam legao na krevet i ona mi ga je počela pušiti. Očekivao sam da će to biti vau, ali osjećaj nije bio nešto. Onda mi je stavila kondom i zajašila me. Osjećaj bezveze. Kao da ništa ne osjećam. Zatim me pitala hoću li ja nju malo jebati. I onda je stala u pasju pozu. S obzirom da ja nisam znao gdje je rupa ona ga je stavila. Par puta je ispadao i ona ga je stalno vraćala. Nisam je sve skupa jebao 30 sekundi i već sam se umorio (imam 120 kila). Onda sam je malo u misionarskoj pozi i bio sam puno umoran na što sam rekao da mi ga opet puši. Dok mi je ponovo pušila rekao sam "Ne mogu vjerovati da je ovo stvarnost". Ona je i dalje to radila, a ja nikako da svršim. Onda sam je malo prstenjačio da isprobam kako je to, a ona mi ga je drkala. Posli smo se opet vratili na pušenje, a ja nikako da svršim. Ona kaže da je sve to u glavi, da imam tremu. Onda sam stao na noge, a ona mi ga je sa kreveta pušila. Na kraju nisam ni svršio na što sam rekao "Možda sam peder", na što je ona odmahnula. Bilo joj je žao što nisam svršio, a ja sam joj rekao da nije ona kriva. Sve skupa je trajalo 30 minuta, što sam platio 800 kuna. Nakon svega imam više pitanja nego prije sexa. Da li sam peder? Da li me žene privlače? Mišljenja?