>Mamić izvlači pare iz državnog kluba>Mamić različitim aneksima ugovora dolazi do velikih novaca prilikom transfera>Mamić malverzacijama izbjegava plaćanje poreza>Mamić je jebena sirovinaStvarno mi je neshvatljiva ta neutemeljena i neopravdana mržnja prema Mamiću. Ja ti pokušam objasniti da je Mamić seljačina i da trebaš biti određena vrsta govna da bi radio sranja koja je on radio i zato ga ljudi mrze. Tvoj odgovor?Boli me kurac, nemate argumenata.Zero i Matador ti pokušaju objasniti na koji način funkcioniraju ti lihvarski ugovori po kojima Mamić do kraja igračeve karijere dobiva 10% zarade i zašto je to, ako ne pravno, MORALNO krivo. Tvoj odgovor?Boli me kurac, nemate argumenata, to nije dokazano.Koliko se isplati objašnjavati ti na koji način su funkcionirali ti transferi na kojima je klub (i grad i država) gubio novce dok se on bogatio? Koliko se isplati objašnjavati da je frajer preko inozemnih računa otvorenih za klub skidao ogromne svote i prebacivao ih sebi i svom bratu? Jednostavno - ne isplati se. Zašto? Jer ćeš reći ovoBoli me kurac, nemate argumenata. Ovo je sve circle jerk, ja sam jebeno pametan a vi ste jebeni retardi koji ništa ne znate lol.Nit znaš o čemu se radi, nit imaš ikakve protu-argumente, nit se trudiš informirat.Ali glavno da sereš ljudima da nemaju pojma i da se radi o circlejerku i da je Mamić reinkarnirani Isus Jebeni Krist.I ovo nije argument, ovo je samo debilizamSVI BI MI KRALI KMEEEEEEEEE