oxi Kad smo kod klanja, sinoc navratila na lighthouse kao samo cemo proc. Isla iz festivala radit pa ujutro porusila rostilje neke rezrovizorom u korti. Gledamo se sefica i ja sjetno dok sam nastavila u rikverc u daljinu. Danas cemo isto proc kao. Dokle cemo ovako.
darkfenix Pa da,glavno da si ti meni glumila moralnu vertikalu kada sam se sprdao sa likom...a to je za pohvalitt se sto stetu radis jadnim ljudima! xD
shtiri Koja su pravila ove teme, jel samo dođeš i briješ neka svoja sranja pa možda i netko drugi počne s tobom brijat tvoja sranja?
shtiri Aha, ok.Bio sam pijan pretprošli vikend, kupio sam peline na bengi na putu iz jedne birtije u drugu. Ne znam zakaj smo uzeli čokančiće a ne cijeli bocu. Pelin je super. Ali Sidro je najveća rupa u ZGu. Dobro, Nec je vjerojatno gori.
Indalecio Aha, ok.Bio sam pijan pretprošli vikend, kupio sam peline na bengi na putu iz jedne birtije u drugu. Ne znam zakaj smo uzeli čokančiće a ne cijeli bocu. Pelin je super. Ali Sidro je najveća rupa u ZGu. Dobro, Nec je vjerojatno gori.Sidro je rupa al su ljudi pozitivni (davno sam bio tamo), jednom smo usli u Nec i odmah smo izasli zbog kolicine krkanluka i seljankluka. Bio sam par puta u narodnjackim klubovima u svom mizernom zivotu ali Nec je nesto najgore sto sam vidio.
shtiri Nec je definitivno najveći krkanluk.Problem sidra je kaj je odurno i kaj su svi tamo ekstra zgaženi, a ja došao kad sam se već malo otrijeznio i svi su bili odurni, svima je faca urlala “why are we still here? Just to suffer?”.
dom Molio bi vas da zovete nec njegovim pravim imenom ,a to je Dom Kulture.Bio za jedan bozic u srednjoj na pol sata da pokupimo nekog i to mi je bilo dovoljno.Tbh tam di smo ja i blade završili u centru nije bilo puno bolje,a i dj nije htio pustit dalibora bruna unatoc tome kaj je pusto domaće...
Indalecio Molio bi vas da zovete nec njegovim pravim imenom ,a to je Dom Kulture.Bio za jedan bozic u srednjoj na pol sata da pokupimo nekog i to mi je bilo dovoljno.Tbh tam di smo ja i blade završili u centru nije bilo puno bolje,a i dj nije htio pustit dalibora bruna unatoc tome kaj je pusto domaće...U operi mislis? To je isto kao narodnjacki klub koji je brutalno zapusen. Ko smog unutra. Drugo narodnjacko kaj mi pada na pamet je onaj birc u tkalci sto mi je zapravo i najsokantnije bilo. Docekalo me potpuno nespremnog.
Indalecio Ma ne opera ,tam kod zkm-a nekaj.To vise ne znam onda, proslo moje vrijeme uz zenu i dijete pozitivna je stvar da kad i odem negdje bar manje love potrosim na cugu jer se brze opijem
fensisuperstar bitno da se Oxi ne zeli druzit sa mnom :(anyway u vezi refundova. Veigue proizvod koji se reklamirao nije bio proizvod koji se dobio. serveri su padali stalno. nije bilo contenta. itd itd. znači zamisli si No Man Sky ali malo gore od toga. jedno 10 puta gore od toga. i svi igrači koji su sa Black Desert Online skočili na Bless su naknadno skočili sad na guild wars 2 i guild wars 2 je dobio takav influx igrača da svaka mapa je krcata do vrha. A sve to zbog youtube videa LazyPeonahttps://www.youtube.com/watch?v=NlMmqsccEf0https://www.youtube.com/watch?v=Jjh9_iSaXxgBless je igra koja je u drugim regijama bila out duže vrijeme. Nedopustivo :)
shtiri Kaj je sa tim Youtubeom, jučer mi na random izbacilo njegov kanal i ovaj video o GW2 - danas ga vidim svugdje.