veigue Ak napišem sad lirikse tu, oćete mi vjerovat da ih znam napamet il bute tvrdili da sam sa neta zakačio?Ja tebi sve vjerujem.Gdje ti je ona Motormagazin majica?
wooddiebone Ak napišem sad lirikse tu, oćete mi vjerovat da ih znam napamet il bute tvrdili da sam sa neta zakačio?Ja tebi sve vjerujem.Gdje ti je ona Motormagazin majica? Motormagazin je frendova, moja je na Green Day American Idiot, al je sad u Švicarskoj kod frenda jer si je zakenjao majicu zadnji put kad je bio kod mene pa sam mu nju dao.Nek vidi svijeta.
blade Misliš da ne možeš imat dijete i bit peder? Zbog takvih radikalnih thompson desničarskih homofobnih stavova smo tu di i jesmo. A kažu Istra je liberalna. :
veigue Rijeka je donekle OK.Ja volim doći u Istru; osjećam se k'o stranac. Hvala Bogu pa ne moram s ljudima pričati (jer ih ne razumijem).
Shooter U Rijeci me uvik krivo gledaju kad mi čuju naglasak, čak više nego u Zagrebu. U Beogradu, s druge strane, sam se osjeća ka doma. Jedini tamo kojem nas očito nije bilo drago vidit je na kraju ispa Hrvat.
veigue Vidiš, zanimljiva stvar, kad smo ja i frend bili u Beogradu (2011.) gotovo svugdje su nas pitali jesmo li iz Slovenije.Otkud i zašto baš Slovenija?
Shooter Šesti misec pred vratima a ja nisam ni počea razmišljat oću li više upisivat neki faks, a kamoli koji. Mislim tija bi imat nešto završeno, ali šta je to nešto i dalje nemam pojma. Bitno da ja razmišljam koji ću sljedeći mod radit. Očaj.
Raziel Diste ljudovi.Imate mahanje iz pretoplog Dubaia, a sutra dolazim kuci na 20 dana, konacno poslije 4 mjeseca.Bacim detaljnu recenziju Battlefielda IRL kad dodjem kuci.