gamerbeast Jep i meni je recently pocelo puno vise reklama pokazivat se na twitch appu, ali ajde 20 sekundi reklama pa dalje gledam. Samo mi jedne reklama iskoci.
Heat :ediiit:https://www.pcgamer.com/lawsuit-alleges-samsung-micron-and-hynix-colluded-to-drive-up-dram-prices/
fensisuperstar Ovaj se monster pojavio u plodinama na policama. Nisam ga prije nikad vidio barem ne kod nas.onda fali još samo ovaj da se pojavi
f_i_c_o Ovaj se monster pojavio u plodinama na policama. Nisam ga prije nikad vidio barem ne kod nas.onda fali još samo ovaj da se pojaviZahvaljujem na ovoj informaciji, sutra ne gine posjet plodinama
fensisuperstar Ovi piju Monster, a ja sam kao čudan jer kombiniram ribice i kečap.Odvratno stari. To nisu ribice, to je sranje. Ako hoćeš ribice dođi kod mene da spucamo 2 kile sardela i par pohanih morskih psićaako hoćeš one ribice platim ti jednu za 50 eura.Da te jebale "ribice i kečap"
blade Ništa. Samo što su bolje: brancin, orada, gof, tuna, zubatac, morski ker, papaline, inćuni, girice, arbun. Mislim, meni je sva riba dobra, al srdelice su mi baš ono, nemamo ništa drugo, nismo pri nekoj lovi, ajde bacit ćemo srdelice na gradele.
fensisuperstar Blade trebam mu dat ribu koju može sam očistit kako treba i stavio sam morskog psa na listi sta seres Sardele su keva stari
veigue Sve su ribe iste, nema tu nikakve razlike - osim u kostima.Jedino ovi s mora pokušavaju uvaliti nama kontinentalcima priču o tome kako je jedna bolja od druge - da bi imali izgovor kada masno naplaćuju - i kao riba je super, riba je zdrava, a i maslina moja ća eto ti na litra uja dvista kuna, p**** materine, i kapule i fritule, a kada dođu u Zagreb doslovno se guše u bureku i čevapima.Sve je to isto.
krpa Ja sam probao samo šarana od slatkovodnih riba i bio mi je nekako bljutav. Možda sam ja potrefio takvog ali nadam se da nisu i ostale riječne ribe tako bezukusne. Ni inače ne jedem previše riba, a ako jedem onda su to orade, arbuni itd. Plava riba mi je meh