Kada me jučer u 4 budio ringtone (Rokeri S Moravu - Daj mi majko milionče) i polako me pripremao za monotoni posao koji imam u ril lajfu, ni na kraj pameti mi nije bilo da će me Wooddie odvesti kući; da ne pričam o ostatku dana provedenog sa ekipom.
Dan je inače počeo lijepo. Oblačno, fina temperatura, da bi na kraju opet sunce upržilo, pa su dvije meni drage osobe (jedna više, druga manje) otkazale dolazak, pa mi je vlak kasnio 20 minuta, pa sam morao uzeti taxi da dođem točno u 19 h na taj meeting (jer ne volim kasniti), da bi na kraju ipak određeni ljudi kasnili... da maximalni i Chono7 , pričam o vama.
Znamo da u velikoj većini slučajeva IRL persone nisu ni približno slične online personama, ali kod nekih ipak nisam očekivao takvu strahovitu razliku. Recimo Noćna Mandragora mi je bila totalni šok - cura je za 5, zajebantski nastrojena, i baš se vidjelo na njoj da je uživala u poslu. S druge strane, sad kad je alkohol malo popustio i kad dolazim k sebi, shvaćam da sam možda malo previše pričao i ubacivao se, ali kao što rekoh određenim ljudima nakon meetinga, nisam ja kriv što smo se ja, Wooddie i još 3-4 svako malo ubacivali sa komentarima i viđenjima, dok su ostali bili spuštenih ruku. Ako dotične osobe čitaju ovo, evo odmah da im pojasnim, ne kritiziram ih, a isto tako nadam se da me nisu krivo razumjeli (recimo, ja sam imao osjećaj da sam se zamjerio kolegi Yakuza_stinger što mi nije bio cilj), a ako su im smetale moje upadice... jebiga, to sam ja. Sa i bez alkohola. Sad znate zašto nemam mnogo prijatelja.
Žao mi je što sa nekim ljudima nisam malo više popričao, pogotovo sa onim članom koji je vikao TAKO JE kad sam spomenuo kako je Alpha Protocol nepravedno popljuvana igra. xD Zna čovjek. I da, ''unicorn'' ThaUrban je jebena legenda!
Orahovac sam uglavnom ja pio, jebiga. Još jednom se ispričavam kolegama Wooddie, Fensi i Teni što nije bilo Badelovog; taj je bolji od Zvečeva. Ali dobro, nakon par pivi, malo tko zna razliku. Mislim da se ovako nisam zabavio na skupovima još od davne tamo neke ni sam ne znam koje pred Božić kada se Reboot ekipa okupljala u pivnici.
Kolegi WooddieBone se ne mogu dovoljno zahvaliti na tome što me prvo odveo na večeru, a potom odvezao kući i trpio ovakvu pijanu budalu. Najviše mi je žao što se nisam adekvatno pripremio pa na stol nisam stavio najbolju kobasu i buđolu, ali eto, ovako se imamo čemu veseliti za idući put. Ako ga bude.
Volim vas, ljudi. Što drugo da vam kažem?