Odem na par sati i vi napravite sranje.
Mislim na ovom topiku se pojavilo toliko gnusnih postova ukljucujuci neke insuinacije na pedofiliju kao i svakodnevni izljevi ljubavi prema nacizmu itd.
Vjerujem da se ovaj dio odnosio na mene - ispravi me ako sam u krivu - pa ćeš sada dobiti odgovor.
Ako si ciljao na moj post od prije koji dan gdje sam rekao da postoji film gdje se vidi vagina tada 12-godišnje Brooke Shields, da, taj film postoji. I čak sam dao link:
http://www.imdb.com/title/tt0078111/
Forumaši su to ili ignorirali ili ga nisu gledali, što mi je teško za povjerovati jer ipak nije riječ o filmu u kojem glume ŽNJ glumci.
Da je zabranjeno stavljanje Nacističkih slika ili pisanje ikakvih pozitivnih komentara o Hitleru, to znamo odavno. Tako je na većini foruma. I ok, zabranjeno je. Ali znaš što se ne može zabraniti? Ne može se zabraniti ljudima da imaju pozitivno MIŠLJENJE o Nacističkoj Njemačkoj. To što tebi možda više odgovara ova trenutna, puna Turaka, to je tvoja stvar. Odseli se tamo. I slobodno se makni sa foruma, meni sigurno nećeš nedostajati.
Rekao bih ti još mnogo toga, ali vjerojatno bih dobio onda ban. Bila bi me sramota da zbog takvog kao što si ti budem udaljen sa foruma.
Nije moj problem što ne možeš podnijeti činjenicu da nemaju svi ljudi isto mišljenje. Ali čemu se čudim, ima više takvih na ovom forumu.