Ajde si ti stara malo vrati par stranica unazad pa vidi od kuda je to krenulo,i da li sam ja ista pisao ili poceo pisati...A inace pisem redovito ovdje i tamo,I za ovo ocekujem ispriku jel si me napala bez razloga i povoda...
Da prevrtim par stranica tko je počeo srat prvi o nečem što je...bitno? Imam jedno 70 stvari koje bi radije napravila nego to, među kojima je rezanje noktiju na nogama. Komentiram tvoj post kako prozivaš nekoga štakorom za nešto što i sam radiš trenutno.
haha, da nasmijmo se zajedno pretencioznom iskompleksiranom egoistu koji je prije par godina bannao sve žive i mrtve s foruma, pa se ekipa makla od svega toga, ali izgleda da se ekipa nije makla od svega toga kad dežurni reporteri i dalje daju insight u situaciju na drugom forumu, insight koji nitko nije pitao, i iza kojeg ne razumijem poantu. Zamisli, čovjek radi i dalje ono što je i radio prije. Gasp.
Da se zapita čovjek za što želiš ispriku. Jer sam napisala: nije govno nego se pas posrao? Jedini koji bi se trebao ispričati si ti i to "štakoru" jer si napisao njegov user javno.
Nasmijmo se zajedno čovjeku koji prenosi sve što se piše ovdje na forumu. Haha. 10/10. Možda si očekivao da će čovjek pobrat bann, ali nije ovo reboot nažalost, mega ti je na drugom forumu, s kojeg si bannan i izgleda i dalje butthurt zbog toga.