wooddiebone Ja sam povukel licencu za Windows 7 od faksa prije 5 godina i u međuvremenu sam upgradeao na desetku kad je bila besplatna za imaoce sedmice i osmice i sad se nedavno vezala za Microsoft account i sad je moja doživotno.Only took five years tho.
fensisuperstar ja sam kupio novi MB i ne paše sa starom licencom. scumbagsšugavi MS. na drugoj jednoj konfi mi je prošlo :(
wooddiebone ja sam kupio novi MB i ne paše sa starom licencom. scumbagsšugavi MS. na drugoj jednoj konfi mi je prošlo :(Pa sad bi trebalo radit kad ti se licenca veže za account.Samo se ulogiraš.Nisam probao, ali sam čuo da je to tak.
veigue Od mene su samo 4 žene čule tu čestitku danas.Volim vas ljudi, znate to sami, ali te 4 osobe su mi ipak bitnije.Doduše, AlexY i ZoNTrA su mi ipak na prvom mjestu.
veigue HeatTebi ću sendat nudes. Možda svoje, možda od frajera koji su mi slali preko kik-a, nikad ne znaš.
zontra http://youtu.be/7Vlk3zQzfNgDirektor svemira Rođo ima škare Zadnjih par minuta s Rojsom je nesto najbolje ikad