Čuj ovo zapeli zbog naradnjaka... minutu razmišljan i nemerem se sitit niti jedne jedine pozitivne stvari u ovom ciganluku od države osim te što vikendom mogu otići na takve stvari, zdrmat se pošteno.
Pričan baš neki dan... to kad krene, taj ritam, te riči... ono što je starijim ljudima posjet Vatikanu i misi na trgu svetog Marka, to je meni vikend navečer.
Papa je đuboks, YT koji se nelegalno pušta mimo znanja ZAMP-a, trg je folkoteka a cila atmosfera je Euharistijsko slavlje.
A kada krenu one prave etno-zavičajne pisme kad se vratin doma, kada dignem ruke u zrak i zažmirim... e to je ko ona duhovna molitva u malim američkim gradovima, kada se đavo istjerava iz duše... ujutro se osičam ko da san izliječen, čiste duše i vedrog duha... i onda, kako kreće novi tjedan... razna govna od nepoštenih ljudi, lažnog morala koje gledan i slušan svaki dan nakuplja se to sve u glavi i ako nema te subote da se "jezgra nuklearnog reaktora ohladi" dolazi do pucanja membrane i opticaj opasnog nuklearnog otpada koja se očituje kroz nervozu i nerazumjevanje s moje strane.
Eo, ja danas ako se ne očistin, već u ponedjeljak prag tolerancije na sranja će mi biti bitno manji...
Ajde... uzmite mi još to i ne znan za šta da živim tjedan dana do reprize... zatvarajte škole, bolnice, javne ustanove (ionako ničem ne sluše čemu bi tribale) ali ne dirajte svetinju.