dom Haha...meni su pusacice zakonPoslano sa mog SM-J530F koristeći TapatalkNe pricaju o tim pusacicama
Prika Haha...meni su pusacice zakonPoslano sa mog SM-J530F koristeći TapatalkNe pricaju o tim pusacicama A o tim pricaju,onda i meni smeta dim..Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk
oxi Plus kad mi je zadnji put treba gurnula prst u usta sam skoro povraćao od nikotina na ruci. https://www.youtube.com/watch?v=eZFT7odS-2I
dom Kolko moraš bit jadan novinar da izvještavaš o fajtu kod srednje škole i još od toga rade nekakvu vijest dana. To je dio odrastanja i po meni se treba desit svakome da bude svjestan posljedica i da dobije nekakve granice,pri tom ne mislim da treba zadobit teške ozljede jasno.Kad sam ja bio u srednjoj prve dvije godine su svaki vikend bil tucnjave po gradu ,znalo se nekad desit i u mojoj školi(gimnazija) iako ne tolko cesto dok su u drugim školama (tesla etc) bile puno cesce. Samo kaj tad nisu bile društvene mreže tak raširene i imale toliki utjecaj na društvo,pa i nije bilo takvih videa,al sam osobno gledao puno gore stvari od ove snimke.
Garrus_V meni opcenito kontakt s ljudima koji puno puse(cigare, jel) smeta, kad se pusi u malim zagusljivim prostorijama zna me bas glavobolja uhvatiti. kad idem do susjeda koji oboje puse cigaru za cigarom i vracam se kuci moja cura koja je jos veci antipusac mi neda da dodjem u dnevni boravak prije nego se presvucem a ako sam duze od 15 minuta bio moram se i tusirati. ljubiti pusacicu je isto tako odvratno, jedan od gorih osjecaja u zivotu. ...ali, iz nekog meni neobjasnjivog razloga su mi zgodne cure kad puse jos vise privlacne. valjda neki ludi fetis.
veigue valjda neki ludi fetis.Kod mene su to noge.Znači, ne samo stopala, već noge. Cijele. Od A do Ž....zato uopće ne gledam guzice.
dom valjda neki ludi fetis.Kod mene su to noge.Znači, ne samo stopala, već noge. Cijele. Od A do Ž....zato uopće ne gledam guzice.Ti si iz 80-ih zato ti je to. 80. noge,90. sise,2000. dupe.
Shooter Mogu donekle razumit sve vrste ljudi na svitu - rasiste, seksiste, pedere, serijske ubojice, silovatelje, gledatelje Big Brothera - ali ljude s fetišom na stopala? Te bolesnike nikako.
Garrus_V valjda neki ludi fetis.Kod mene su to noge.Znači, ne samo stopala, već noge. Cijele. Od A do Ž....zato uopće ne gledam guzice.Ti si iz 80-ih zato ti je to. 80. noge,90. sise,2000. dupe. sise>dupe>noge , godina proizvodnje 1986.