Isuse Kriste, Woodie.
Nije isto gledati neku (nazovimo to tako) art sliku gdje žena drži cigaretu u ruci, ili gledati istu IRL gdje za kavom podimi pola šteke i facu joj ne možeš vidjeti od dima. O onom kašlju da ne pričam.
Da se razumijemo, isto vrijedi i za muškarce (barem u mom slučaju).
Audrey Hepburn, jedna od (bez sumnje) najljepših žena koje su ikada hodale po kugli Zemaljskoj (ili ravnoj Zemlji, kako kome) nije bila ništa manje privlačna sa cigaretom u ruci (a ima nekoliko takvih fotosešna).
Osobno mi, kao nepušaču, ne smeta dim cigarete niti mi smeta biti u takvom društvu (doduše, danas su i zakoni malo stroži u kafićima, pa se ne događa da moraš izaći van na svjež zrak kako bi mogao normalno disati, barem na tih par sekundi), a što se odbojnosti tiče, rekao bih da djelomično proizlazi i od onog kad vidiš ekipu kako na pauzi histerično traži cigaretu da zapali sad ''dok još može''.
Sve kaj si rekao je istina.
Isto tak, ne kosi se uopće sa ovim kaj sam ja napisao.
Mislim da cigareta tu nije problem. Vidio sam i ja hrpu žena koje su odvratne dok puše, al vidio sam i hrpu koje npr. pretjeruju sa alkoholom i ponašaju se ko glasnije verzije Zdravka Mamića pa neću reći da mi cuganje alkohola uopće nije ženstveno.
Sve u životu možeš radit sa stilom i klasom pa tako i pušenje i cuganje, a vjerujem i pucanje u venu (priznajem da je ovo zadnje bit of a stretch)...
Ima recimo muških koji furaju eyliner pa opet izgledaju ko da im jaja imaju svoje gravitacijsko polje, i žena koje se mlate u ringu pa izgledaju ko da im je hobi ples u cabaretu u halterima.