Platila bi ga ne sedam tisuca kuna u svakom slucaju. S obzorom da se slika samo crkva (20min) i malo na festi, bez poziranja mladenaca kumova djece i bratica iz treceg koljena kako gledaju u zalazak sunca na tenerifima i video istih uz gibonija kako trce po pjescanoj plazi, prije cu kupit ja polovan fotic za tri,i slikat sve.
Dakle fuck me sideways ako sam u krivu ali 3 sata slikanja cca 40ak slika od kojih ce se razvit 20, nije vrijedno 7 tisuca kuna. Ako je, idem ja u fotografe.
Za samo taj dio fotkanja 7 jest zaista puno. Fotkala sam na nekoliko takvih događaja i nije ni približno bilo toliko plaćeno iako sam im radila još i slike s poziranjem itd. Ako nije video uključen u tu cijenu onda te pokušava iskoristiti. Većina fotografa ima određene spremljene opcije za obrađivanje slika, tako da neki samo ubace u program, upale te spremljene opcije i slika bude tip top. (samo neki, napominjem). Prosječno po takvom događaju bi napravila do 200-300 slika, od kojih na obradu ide pola a ljudi tražu da se razvije trećina.
Ono što danas mladenci često rade je da sami rade svoje fotke i na kraju ispadnu najbolje.