Nisu svi isti jbg to su ljudi koji nisu bas obrazovani i bili su odcjeceni od ostatka svijeta vec godinama. Ponasaju se hostile jer nisu navikli na nista drugo. Kako se kaze, opeceni puse i na hladno.
Al baš to ih ne opravdava.
Zašto bi ih puštali tu ako su takvi.
Za primjer, psihopat ima mentalni problem i to ne znači da ga treba sažaljevati ili mu to opravdava ponašanje.
Društveno neprilagođenima ostaju dvije stvari, prilagodi se društvu u kojem živiš ili odlazi iz tog društva.
Nema treće, nema sad oni tu dolaze i sad treba njima halal proizvodi i molitva u radno vrijeme i hodanje u hijabima i burkama...
Jel se mogu ja naroljat pive uz odojka friškog sa ražnja kod njih negdje?
Ne?
O kakvoj mi onda raspravi pričamo?
Pojedinačno ću prema svakom normalnom čovjeku bit kao prema najboljem prijatelju, ali kao skupina mislim da su štetni za način života u Europi. Ne zbog rase, ne zbog mješanja, ne zbog toga kaj su druge boje kože, nego zato kaj traže da se naše društvo mijenja prema njima, a mi smo ti koji bi se trebali prilagodit nama stranoj kulturi, iako smo se kao Europljani jebeno naradili da nam bude tak kak nam je sada.
Na kraju, nek im se pomogne, dajte im hrane, smještaj, usluge i prije svega obrazovanje (ali ne sa europskom djecom jer moraju učit malo osnovnije stvari).
Ali onda tjerat Amere da počiste zajednički nered za njih, pa ih gologuze bacit tamo nazad da sa time kaj su naučili u obečanoj Europi, nešto naprave od svog doma prema kojem se okreću dok se u Kopenhagenu mole u radno vrijeme.