Raziel Hebo te Amerika, prvi put da sa svojim starim posjedim za Novu Godinu nakon 11 godina, upravo zbog te iste države.Nema kraja mojoj sreći večeras, a Amerika mi je, da izvineš, na kraju gujice trenutno.
veigue Sretna i uspješna 2018. svim muškim članovima FFA foruma.Neka je zdravlja... a lako za ostalo.
Solid_Snake Sretna nova i sve najbolje ljudi. Puno zdravlja, uspješnog gaminga i konzolaških ratova želim :)
veigue Uskoro će 18h i još me nitko, ali NITKO nije nazvao i zaželio sretnu novu, ili barem poslao poruku.Tim bolje. Ne moram nikoga častiti na rođendan.
darkfenix Uskoro će 18h i još me nitko, ali NITKO nije nazvao i zaželio sretnu novu, ili barem poslao poruku.Tim bolje. Ne moram nikoga častiti na rođendan. E pa Sretan Rodjendan!!!
maverick Uskoro će 18h i još me nitko, ali NITKO nije nazvao i zaželio sretnu novu, ili barem poslao poruku.Tim bolje. Ne moram nikoga častiti na rođendan. Sretna ti i nova i rođendan! Nije bitno kada se čestita već tko ti čestita 😃
skyr3xx Uzbudljiva godina ispred nas.Uskoro će 18h i još me nitko, ali NITKO nije nazvao i zaželio sretnu novu, ili barem poslao poruku.Tim bolje. Ne moram nikoga častiti na rođendan. Ma ko im jebe mater, pizde.Sretna Nova, neka ti bude bolja od prošle.
maverick (Nije još rođendan, 13.-og je; ali već sada radim liste nepozvanih)maverick Istinu zboriš.Mogu ti reći da ti taj sistem eliminacije uopće nije loš. Mogao bih ga I ja primijeniti u budućnosti.
cratos Koliko meni cigarete poduplaju mamurnost iduci dan to je cudo jedno, nisam se nesto posebno napio ali sam popusio pola kutije negdje, kad sam se ujutro probudio mislio sam da umirem.
dom Koliko meni cigarete poduplaju mamurnost iduci dan to je cudo jedno, nisam se nesto posebno napio ali sam popusio pola kutije negdje, kad sam se ujutro probudio mislio sam da umirem.Pogotovo ak nisi pusac(a ti brijem nisi ?). Sjecam se dok sam isao u srednju bio je jedan decko koji me je uvijek nagovaro da pušim s njim vani jer nitko osim njega nije pušio u društvu(pijana logika) i to crveni malboro. Došo bi doma u stanju koda sam odradio smjenu u rudniku kobalta.
veigue Nikad nisam igrao Guitar Hero, pa neka mi netko objasni kako uspije čovjek ''programirati'' da igra ide sve brže kada se izgovori određena riječ? https://www.youtube.com/watch?v=4D7k7wcTTdc
Fico Vrlo vjerojatno je riječ o custom pjesmi koja je uređena van igre i onda se samo ubacila u igru kao regularna pjesma.