Heat Ja moram pit preko Božića, treba preživjet priče ovih što dođu na tjedan dana iz Njemačke.Sva sreca da imam normalnu familiju u dijaspori koja je tam rođena i ne brije na hrvatsku,pa ni ne dođu osim na more.Ma ja ni nemam baš vani rodbine, odnosno imam neke, ali sam već zaboravio kako izgledaju koliko se vidimo. Mislim na ove što vidim vani, mislim da je to ipak češće u Slavoniji.
darkfenix Đe je Emilijo?! Sent from my SM-A310F using TapatalkNa Rebootu,druzi se sa frendichem Megichem...
gameslord Svaki dvorac treba dvorsku ludu.Za koji K sam ja ovdje onda? Shooter Akording tu Google,Agenat za rezervacije.
wooddiebone Kakav je to bolesnik?Ne tvrdim nego pitam.Mega?Emilijo.Kaj je s tim likom. Kaj šalje curama. Ja samo znam da je PS fanboy najgore vrste.Ove druge stvari neznam, a zanima me.
gameslord Kakav je to bolesnik?Ne tvrdim nego pitam.Mega?Emilijo.Kaj je s tim likom. Kaj šalje curama. Ja samo znam da je PS fanboy najgore vrste.Ove druge stvari neznam, a zanima me.Kad odgonetnem,pozvat ću te na dodjelu Nobelove nagrade mojem doprinosu psihijatriji.
maverick Nije to to ako Emilijo ne baci komentar i statistiku na game awards. Nikad okupiti bagru u isto vrijeme na istom mjestu. Učinilo mi se da se Wolf vratio. Veigue nekim čudom nije mjutan, a vidim ovaj Gameslord ima potencijala. Bit će nesta od FFA. Još samo da više ženskih članova ima, ali kako će biti kada im Emilijo poljulja samopouzdanje i povrijedi osjećaje. EditZaboravio sam Mastera. Kako sam mogao?!