Hvala Dark Indigo na novom headeru :)

Sta nismo rekli W3 na izlasku 

Toliko je dobro napravljeno da nisam izdrzao, morao sam staviti

...

I ovo sam isto napravio, kada sam već bio u Geralt fazonu, pa ako želite, slobodno si skinite...:)

PlayStation TV je na finom popustu na Amazonu pa nisam mogao odoliti, a da ne kupim  Uz njega Memory Card 8GB sa Sports & Racing Mega Pack-om te dva JRPGa od NIS America; Demon Gaze i Criminal Girls: Invite Only. Jedva čekam da stigne, spojit ga na TV i k'o čovjek igrat Vita igre na velikom ekranu i sa DS3 u ruci.

Pa sta se vita ne mozes spojit na tv??

Ne može.
Samo PSTV...Vita nema nikakav izlaz tipa mini HDMI itd.

Iskreno, pojma nemam. Sad je ionako gotovo  A inače moj prekrasni vid mi ne dozvoljava da škicam u handheld ekrane, inače bi odavno već imao i PSP i Vitu i 3DS. Sad moram samo smisliti kako spojiti 3DS na TV, tamo ima brdo JRPG ova.

Zašto ja ne vidim novi header? Meni je još uvijek BB gore. Ili sam nešto krivo pohvatao...

Zašto ja ne vidim novi header? Meni je još uvijek BB gore. Ili sam nešto krivo pohvatao...
pocisti cache browsera , propustio si i prosli header onda

pocisti cache browsera , propustio si i prosli header onda
Hvala... još mi je bilo čudno kad ste prije tjedan dana pričali o novom headeru, a ja ga nisam vidio.

kako se računa kad je fantom fantomiziran :) ako je igra recimo kupljena 18.11.2014 kad je tih 6 mjeseci 18.04.2015 ili 18.05.2015 

Pa u peti mj
po metematici je tako ali pomislio da se možda ovi u sony nisu zahebali...;)

Veliko hvala Icek™  8)
Čovjek mi platio PSN premium 
Jer ja seljak još nemam PayPal 

I to sve zato da bi seljak mogao imati fensi trophy card  8)

Ah šta češ kad patim na dizajn

Ah šta češ kad patim na dizajn
Al ovaj Bejeweled izgleda ko HD remake igre iz devedesetih.