Dark_Indigo I ovo sam isto napravio, kada sam već bio u Geralt fazonu, pa ako želite, slobodno si skinite...:)
Icek PlayStation TV je na finom popustu na Amazonu pa nisam mogao odoliti, a da ne kupim Uz njega Memory Card 8GB sa Sports & Racing Mega Pack-om te dva JRPGa od NIS America; Demon Gaze i Criminal Girls: Invite Only. Jedva čekam da stigne, spojit ga na TV i k'o čovjek igrat Vita igre na velikom ekranu i sa DS3 u ruci.
Icek Iskreno, pojma nemam. Sad je ionako gotovo A inače moj prekrasni vid mi ne dozvoljava da škicam u handheld ekrane, inače bi odavno već imao i PSP i Vitu i 3DS. Sad moram samo smisliti kako spojiti 3DS na TV, tamo ima brdo JRPG ova.
CroZac_Drake Hvala Dark Indigo na novom headeru :)Zašto ja ne vidim novi header? Meni je još uvijek BB gore. Ili sam nešto krivo pohvatao...
viper89 Hvala Dark Indigo na novom headeru :)Zašto ja ne vidim novi header? Meni je još uvijek BB gore. Ili sam nešto krivo pohvatao...pocisti cache browsera , propustio si i prosli header onda
CroZac_Drake Hvala Dark Indigo na novom headeru :)Zašto ja ne vidim novi header? Meni je još uvijek BB gore. Ili sam nešto krivo pohvatao...pocisti cache browsera , propustio si i prosli header onda Hvala... još mi je bilo čudno kad ste prije tjedan dana pričali o novom headeru, a ja ga nisam vidio.
fatamorgana kako se računa kad je fantom fantomiziran :) ako je igra recimo kupljena 18.11.2014 kad je tih 6 mjeseci 18.04.2015 ili 18.05.2015
fatamorgana Pa u peti mj po metematici je tako ali pomislio da se možda ovi u sony nisu zahebali...;)
wooddiebone Ah šta češ kad patim na dizajnAl ovaj Bejeweled izgleda ko HD remake igre iz devedesetih.