Hvala Dark Indigo na novom headeru :)
Blebetaonica
Sta nismo rekli W3 na izlasku
Toliko je dobro napravljeno da nisam izdrzao, morao sam staviti
Hvala Dark Indigo na novom headeru :)...
PlayStation TV je na finom popustu na Amazonu pa nisam mogao odoliti, a da ne kupim Uz njega Memory Card 8GB sa Sports & Racing Mega Pack-om te dva JRPGa od NIS America; Demon Gaze i Criminal Girls: Invite Only. Jedva čekam da stigne, spojit ga na TV i k'o čovjek igrat Vita igre na velikom ekranu i sa DS3 u ruci.
Pa sta se vita ne mozes spojit na tv??
Ne može.
Samo PSTV...Vita nema nikakav izlaz tipa mini HDMI itd.
Iskreno, pojma nemam. Sad je ionako gotovo A inače moj prekrasni vid mi ne dozvoljava da škicam u handheld ekrane, inače bi odavno već imao i PSP i Vitu i 3DS. Sad moram samo smisliti kako spojiti 3DS na TV, tamo ima brdo JRPG ova.
Hvala Dark Indigo na novom headeru :)Zašto ja ne vidim novi header? Meni je još uvijek BB gore. Ili sam nešto krivo pohvatao...
pocisti cache browsera , propustio si i prosli header ondaHvala Dark Indigo na novom headeru :)Zašto ja ne vidim novi header? Meni je još uvijek BB gore. Ili sam nešto krivo pohvatao...
Hvala... još mi je bilo čudno kad ste prije tjedan dana pričali o novom headeru, a ja ga nisam vidio.pocisti cache browsera , propustio si i prosli header ondaHvala Dark Indigo na novom headeru :)Zašto ja ne vidim novi header? Meni je još uvijek BB gore. Ili sam nešto krivo pohvatao...
kako se računa kad je fantom fantomiziran :) ako je igra recimo kupljena 18.11.2014 kad je tih 6 mjeseci 18.04.2015 ili 18.05.2015
Pa u peti mj
Pa u peti mjpo metematici je tako ali pomislio da se možda ovi u sony nisu zahebali...;)
[deleted]
Veliko hvala Icek™ 8)
Čovjek mi platio PSN premium
Jer ja seljak još nemam PayPal
I to sve zato da bi seljak mogao imati fensi trophy card 8)
[deleted]
Ah šta češ kad patim na dizajn
Ah šta češ kad patim na dizajnAl ovaj Bejeweled izgleda ko HD remake igre iz devedesetih.