maverick Nebi ti ni igrao te pederske igre. Čisto bi pušku negdje na fronti u nadi da ćeš vidjeti svoju dragu ove godine za Božić.
maverick Wolf em što je posal, em što poderes malu kad je se konačno dočepaš.Jbg u ovoj jadnoj realnosti ti sjediš pred tv-om držiš kontroler najbolje konzole svih vremena (naravno ps4) I igras najbolju igru svih vremena po čitateljima FFA (naravno Wolfenstein 2) I ubijas si jadne praktički susjede koji su htjeli mir i dobro i to sa narodom koji je skoro istrijebio matični narod, a čini ga sav šljam iz ostalih dijelova drage nam Zemlje. GOTY!
zontra Ja sam samo vidio jednu scenu iz tog Wolfensteina. Neki dinosaur robot i 5 vojnika s 2 metra ne mogu pogodit glavnog lika i onda uleti neka zenska, skine se, izbaci sise i trudnicku trbusinu, krv se slijeva po njoj i sve ih pobije. Svasta.
veigue Ja sam samo vidio jednu scenu iz tog Wolfensteina. Neki dinosaur robot i 5 vojnika s 2 metra ne mogu pogodit glavnog lika i onda uleti neka zenska, skine se, izbaci sise i trudnicku trbusinu, krv se slijeva po njoj i sve ih pobije. Svasta.Igru su radili Šveđani....Sve je rečeno.
maverick Ali, ali ima više od 4 sata animacija i glumu vrijednu Hollywood-a! Odigraj igru, a nemoj tu pričati na temelju videa, rekli bi zglobnici! Zbog sisate krave ti ćeš propustiti ovakvo remek djelo nulte kategorije. Tko je to još vidio 😂
wolf Eh, WW2.Najprofitabilniji događaj u ljudskoj povijesti.Čekaj samo da SAD napadne sjevernu koreju
wolf Da je izbija WW3 već bi imali sletili na Mars, imali lijek za rak, riješenje globalnog zatopljavanja itd..
maverick Čekaj zemlja je okrugla? A šta ćemo na mjesecu pod uvjetom da je on satelit. Tko bi volio na satelitu živjeti uopće. Možda ovi što kupuju remastere, tko zna...
wolf Čekaj zemlja je okrugla?Glupost koja nam je nametnuta od ''civiliziranog'' svita. Pusti, obračaj pažnju na njih
maverick Sram ih može biti! Su to isti ovi što naivno vjeruju da smo protekli od majmuna, a ne nastali od Adama i Eve koja je btw nastala od Adamovog REBRA?Zvuči kao neki horror jbt.