fensisuperstar FensiSuperstar kako se ja pobogu pojavljujem kad nisam bio tamo Chono7 vidit ces.. stavljam video na facebook od FFA. treba vremena da se uploada bit ce tam negdje pod user posts
maverick Heat i tebi će se sada dati gledati utrku nakon što znaš najbitnije detalje? Svaka čast. Ja ne bih mogao, pogotovo kad znam da moram onog majmunka gledati kako vodi cijelu utrku i još na podiju se kesi ko budala i na svakoj jebenoj stazi ista priča: "Vi ste najbolja publika!" Nisam znao da može biti 20 najboljih publika odjednom. Neka me netko bolje kaže da se ošiša kako treba jer izgleda ko zadnja debilcina.
oxi prvo pravilo o sezoni je nikad nemoj pricati o sezoni dosao mi je mail da sam tagirana rekoh sta sam sad napravila, zaboravila sam da ovo mjesto postoji :) e diste sta ima
wooddiebone prvo pravilo o sezoni je nikad nemoj pricati o sezoni dosao mi je mail da sam tagirana rekoh sta sam sad napravila, zaboravila sam da ovo mjesto postoji :) e diste sta imaTo se i meni dogodi tu i tamo, al sad sam ful popularan i svi očekuju moje mišljenje pa moram bit aktivan.
Heat Heat i tebi će se sada dati gledati utrku nakon što znaš najbitnije detalje? Svaka čast. Ja ne bih mogao, pogotovo kad znam da moram onog majmunka gledati kako vodi cijelu utrku i još na podiju se kesi ko budala i na svakoj jebenoj stazi ista priča: "Vi ste najbolja publika!" Nisam znao da može biti 20 najboljih publika odjednom. Neka me netko bolje kaže da se ošiša kako treba jer izgleda ko zadnja debilcina. F1 se uvijek može gledat. prvo pravilo o sezoni je nikad nemoj pricati o sezoni dosao mi je mail da sam tagirana rekoh sta sam sad napravila, zaboravila sam da ovo mjesto postoji :) e diste sta imaZaboravila da postoji?
fensisuperstar https://www.facebook.com/ffagamingportal/posts/1586752541384529Blade je održao govor nakon predavanja o FFA i totalno nije napravio indikaciju da HCL i Rebo sakaju kitu. onako suptilno
Zero prvo pravilo o sezoni je nikad nemoj pricati o sezoni dosao mi je mail da sam tagirana rekoh sta sam sad napravila, zaboravila sam da ovo mjesto postoji :) e diste sta imaMaša se vratila među međede. Đes Mašo, dobrodošla natrag!
zontra https://www.facebook.com/ffagamingportal/posts/1586752541384529Blade je održao govor nakon predavanja o FFA i totalno nije napravio indikaciju da HCL i Rebo sakaju kitu. onako suptilno Yakuza_stinger - cekamo tvoj odgovor
Fenix Hahaha A jbg, sry, zab sam updateat vrijeme. Raspizdilo me skroz što sam se morao nenadano posvetit tome, tako da budite sretni i s ovim EDIT: Mislim da imamo materijala za nove forumske smajlije :
wooddiebone Taman sam se htio pohvalit prvom platinom čovječe.Taman kad ti treba forum, nema ga, a kad mi treba apstinencija tu je.