Ma ja nekada pomislim da zaostajem za svijetom
Upravo to.
Čitam zadnje dvije stranice, nemam pojma ni o jednom tom imenu koja se spominju, nije mi nikad ni na pamet padalo pratit ijednog youtubera (koje zanimanje, majketi...ja kad vidim onog Francisa il PDP-a, meni se prisere), ne pada mi na pamet gledati streamove kak netko igra (čemu, radije sam igram), ne pada mi na pamet visjeti po društvenim mrežama, dapače, prezirem ih iz dna duše kad vidim što je to danas postalo (face mi služi ko news feed te za messenger, uz 4-5 objava godišnje, inače bi već odavno bio izbrisan)...
Jednostavno, ne volim biti "dio mase".
Ne smatram da sam zbog toga bolji od drugih,svatko ima pravo na svoj izbor i svoj život, ali meni se dobar dio današnjeg "modernog" svijeta gadi.
Moj jedini "porok" (uz višak kila) je gaming i žalosno je kad ti se danas smiju ako večer provedeš uz igre jer si, u tom slučaju, čudak...ali bi bio sasvim "normalna" osoba da si večer proveo skrolajući po fejsu ili da si okinuo 30 selfija, uljepšavao ih, stavljao ih na društvene mreže uz prigodne hashtagove i dubokoumne komentare.
Ošlo sve to u kurac...