Vozači Citroena. Potencijalna smrt na kotačima na cesti. Svaki put.
ja imam losa iskustva s vozacima(odnosno vozacicama) c3 svjetlo plave boje. valjda se taj auto u toj boji moze samo moronima prodati.
Ne nego takav auto kupuju samo žene jer im je "slatki", a žene u velikoj večini ne zanima vožnja ni pola posto, a neko kog ne zanima vožnja ne može bit dobar vozač.
Isto vrijedi i za muške, al kod muških je uglavnom veći problem premali penis pa se kompleksaši izdrkavaju.
E taj C3 metalno plave boje. Taj u 99,99% slučajeva neka ženska vozi koja je totalno oblivious za bilo što vezano uz vožnju. Razumijem ja da nisu svi isti, ali ovo baš graniči s totalnim neznanjem i nezainteresiranošću.
No sad ujutro na izlaženju iz sporedne ulice na Ilicu se može obavezno desno ić, a frajer u sivom Citroenu Picasso bi preko duple trake lijevo. Ali nikako da potrefi moment pa se lik vrati u rikverc dok ja prilazim iza njega. Ekipa s Ilice trubi naravno. Okej, pokušaj broj dva jer se frajer ne predaje. Opet hoće-neće krene na Ilicu i opet skuži da neće moć, ali sad je više izašao van i Ekipa s Ilice masovno trubi i usporava i riskira da se zabije u njeg. Jer jbg, tu se vozi 60 - 80 kmh. Frajer opet u rikverc pa sad i ja moram u rikverc kao i auto iza mene koji gubi živce i trubi. Konačno krene normalno desno da bi našao trenutak na Ilici i zaokrenuo se za 180 stupnjeva preko 2 pune linije. Ja gladam mrtav ladan i onako - "A Citroen, šta reć"