Heat Jel ima šta iritantnije nego kad slučajno uđeš u raspravu s nekim debilom na fejsu, a njegov pileći mozak ne može procesuirati napisano pa odgovara sasvim deseto i stavljati ti "riječi u usta". Svaki put se pokajem.
wooddiebone Jel ima šta iritantnije nego kad slučajno uđeš u raspravu s nekim debilom na fejsu, a njegov pileći mozak ne može procesuirati napisano pa odgovara sasvim deseto i stavljati ti "riječi u usta". Svaki put se pokajem.Probaj YouTube.
dom Bio na pervanu u bestu sad i dobar je jako ,al neobicno ga je slušat kak psuje kad sam na televiziji naucen na drugaciji pristup.
wooddiebone Neobicno ga je slušat kak psuje kad sam na televiziji naucen na drugaciji pristup.Također. Ko kad čujem sestru da psuje.P.S.Novi logo Insomniac Gamesa
blade Bio na pervanu u bestu sad i dobar je jako ,al neobicno ga je slušat kak psuje kad sam na televiziji naucen na drugaciji pristup.Je obnovio repertoar? Bio dvaput na njemu i također mi je bio odličan, ali zna se dogodit da ponekad duži period ima isti set pa treba potrefit kad ga je izmjenio.
dom Bio na pervanu u bestu sad i dobar je jako ,al neobicno ga je slušat kak psuje kad sam na televiziji naucen na drugaciji pristup.Je obnovio repertoar? Bio dvaput na njemu i također mi je bio odličan, ali zna se dogodit da ponekad duži period ima isti set pa treba potrefit kad ga je izmjenio.A ono i dalje ima neke fore koje abusea vec 15 godina ,al vecina nastupa je o tekucim dogadanjima.