golubar ko mi moze ucinit uslugu i prenjet moj mob mobitela clanu mamu na rebutu.posto ja nemam pristupili da ga pita za njegov broj da mu se javim u vezi pleyke i tvahvala
gunner Davnih dana sam ja govorio da je Lawrence autisticna,precijenjena debela krafna. :Dao Bog da me ta krafna prepadne nocas u sobi.Sad ozbiljno, debela??Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
someone Ti si pravi Nostrodomus. Bubu uvrijedio sam neciju najdrazu glumicu Haha nije mi najdraza ali nije mi ni za bacit.
veigue Dao Bog da me ta krafna prepadne nocas u sobi.Ne znam za tebe, ali ja bih se garant usrao da ovo ugledam.
PS2MASTER Emilijo A da se jenostavno prijaviš na "Ljubav je na selu", al zbog tebe će mijenjat naziv emisije "Ljubav je na FFA".
emilijo Znaci, posjedujem najbolji PlayStation (PlayStation 4 Pro), najbolje slusalice (Platinum Wireless Headset), jos mi samo nedostaje 4K HDR TV koji stize sljedece godine.
Solid_Snake Znači da očekujemo sliku i najboljeg SONY tv-a kad budeš uzimao?Najsk... najbolju verziju naravno.
wolf ...i naiđe na žensku, sve je lijepo i krasno, a onda mu kaže da je Mario bolji od Crasha. :( Emilijo nikad ne tuce zene, al za ovaku izjavu bi napravija iznimku
Raziel Ne znam za tebe, ali ja bih se garant usrao da ovo ugledam.Očigledno da onda nikad nisi gledao Rebootcast Epizosode 16.E to su noćne more.
veigue Gledao sam samo prvih par minuta epizode 1 i stao, a sad kažeš da je ovo epizoda 16.Pitao bih ''tko to, jebote, gleda?'' ali bih očito ispao bedak kad već toliko epizoda ima, pa bolje da šutim.Solid Snake Kakvo je to postolje za TV, lel.
zontra Ne znam za tebe, ali ja bih se garant usrao da ovo ugledam.Očigledno da onda nikad nisi gledao Rebootcast Epizosode 16.E to su noćne more.Bacio sam sad pogled...Nije ugodno iskustvo.
dom Davnih dana sam ja govorio da je Lawrence autisticna,precijenjena debela krafna. :Dao Bog da me ta krafna prepadne nocas u sobi.Sad ozbiljno, debela??Poslano sa mog SM-G930F koristeći TapatalkNije debela na nas nacin,al je sva neizdefinirana i totalno bzvz. Za standard holywoodske glumice koju su svi uzdizali u nebesa to je za mene užas.