maverick I ja se naderao ko budala kod frenda jenjetine samo ne znam jer smijem to spomenuti razielu i takvima. Da ih ne bi uvrijedilo....
Raziel Nek ti maverick objasni.On ima frendove muslimane s kojima se redovno derejanjetinom, naravno.EDIT:Oi, maverick Da ti frendovi nisu iz Sirije možda? Jer tu ste negdje sa površnosti i mentalitetom.
maverick Ajde razielu ne seri. Pa jesu i momci su skroz ok. To što zadrti balkanci imaju krivo mišljenje o tim ljudima nije moja krivca... I oni su ljudi kao i mi, samo ja znam da je nekima sa IQ na minimumu teško shvatiti... Dodajem da si stvarno nekad konj...
dom Pricas o tome kako maverick ti je čest gostAl ne hvalis se da su te fensi i heat stavili u tostI dan danas heatu na penisu od sjećanja skoci venaZgraža se tome feministica tena
gunner Tost, Gost,Dom je Proust.Niste normalni,Idem vani,Boga mi.Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
yakuza_stinger Raziel i maverick prijatelji su mojiDok gledam kako na kiti skaču čelo mi se znojiAko njih dva odu, čak i na trenJebomepas, zatražiću ban
yakuza_stinger Sve ove pjesnicke duše Mogu lagano da mi pušeNeće snove da mi rušeDok se od moje kite gušeWe can go on forever, al moram instalirat Direct X