I to me dovodi do pitanja di su djeca ? Svi igraju videjo igre,al na forumu nema djece. Pretpostavljam da drkaju na autisticne neck beard jutubere i nikad nece znat za kvalitetnu zajebanciju ko kakva je bila na gp dok sam ja bio dijete.
Djeca su lijena, sve im je dostupno na tacni, za socijalni fix imaju facebook/twitter i to je u osnovi to. Čast izuzecima jel. Sjećam se koliko sam tjerao svog buraza da se pridruži zajednici ovdje, malo da komentariše, ali nope. Da se razumijemo, igra sve igre koje igramo mi, ubija Rainbow Six, zadnje prešao Bloodborne i The Evil Within, ali jednostavno su drugačija vremena za forume.
Nekad su forumi fakat bili jedini način komunikacije sa istomišljenicima, ja se sjećam jednog svog domaćeg BiH foruma ( Raziel se možda sjeća, freezona.org ili tako nešto) koji je bio prvi forum kojem sam se pridružio iz razloga što sam čuo da se tu mogu naći tutoriali kako da se skidaju igre van okvira ADSL limita koji mi je bio 3GB preko nekog GrabIt fazona (đubrad jedna lopovska, ali da ne otvaram sad tu konzervu...), uglavnom to je bio početni razlog, kasnije sam kroz taj forum čuo za Gameplay, a pošto sam bio strastveni čitatelj PSX/Gameplay-a itd. počeo sam se uključivati sve više.
Sad hoćete info o vijestima, imaš na faceu. Hoćeš igrati neku igru, skini je sa neta jednim klikom. Hoćete komunicirati sa nekim, eto ga sve live dostupno preko facea/twittera. Sve easy.