Ma jok Solide,i same igre su danas danas izgubile osjecaj ljepote i privlacnosti atmosfere,tako da se ne cudi plaho sto preispitujes svaku sitnicu sto se toga tice.
I ja sam znao od prevelike genericnosti danasnjih igara brojati plocice po podu dok sam trcao i gledati realisticnost oblaka,jer mi atmosfera i sam cilj igre nije pruzao neku preveliku ovisnost za interesovanjem.
Upali neki stariji Resident Evil,Silent Hill,MGS,uglavnom nesto sto nisi dugo igrao a imao bi volju pa ces vidit.
Ni na kraj pameti ti nece biti da preispitujes neke minorne detalje osim zelje za samim uzitkom kakvim ce ti tadasnja igra predstaviti.
Ima i toga stvarno, mnogo.
Previše su mi postali jednolični današnji AC-ovi, Cod-ovi i slični fps-ovi, i ostale mainstream igre.
Kad sam prelazio Demon's i Dark, nekako najsvježiji primjeri, ostavio sam stotine sati bez da trepnem.
Samo sam igrao i uživio se u svijet i to je to.
Također, prije nekih godinu sam prešao prva tri Rezija i tako sam se zabavio uz njih, više nego bilo koji naslov izišao u zadnjih par godina.
Također Zelde, Mario što je Densetsu spomenuo, globalno Nintendove igre.
Zato ih i toliko branim.
Ja mislim da ove godine jednostavno ne mogu dočekati MGS, a i Bloodborne se nadam preći uskoro, jer su to igre u kojima jednostavno to ne gledam.