Kakve veze znanje plivanja ima sa vaterpolon, glup je i besmislen sport cisto zato jer se sve svodi na navlacenje, cupanje za jaja skidanje gaca i slicno , i.sudac ima najvecu ulogu zapravo.u svakom napadu moze sudit sta mu se prohtije.
Veigue pikado je kafanski sport za prave muškarce i poneku muskobanjastu zenu..
Evo i u minus polagano ide.
Vaterpolo je TOP 5 sportova na svijetu. Uz Srbiju smo najbolji na svijetu, treba biti popularniji kod nas.
koji su kriteriji za to?
u madjarskoj, crnoj gori, hrvatskoj i srbiji da, ali 99.9% svijeta nije nikad culo za vaterpolo. muzafer ejupi i ahmed said said zaradjuju vise od jednog sandra sukna. soudani bi sa svojom godisnjom gazom u dinamu mogao sam financirati vaterpolski dream team koji bi poharao europu.
I to je istina sta kazes. Ja sam se mozda trebao drugacije izraziti, tj. steta sto nije popularniji kod nas. Cinjenicno, vaterpolo je tezak sport na prvu, u smislu da treba biti dosta tehnicki potkovan, discipliniran, pazljiv i slicno. To su meni kriteriji, kod sporta, nebitna je sad polularnost. Vaterpolo zasigurno nije sport kao nogomet i kosarka koji su najpopularniji sportovi iz jednostavnog razloga - lako ih je nauciti (naravno da ih je onda puno teze masterirat). Vaterpolo je prilicno drugaciji sport kojem se treba stvarno posvetiti. Tezak jako sport, zasigurno. Vjerojatno zato i nije bas medu najpopularnijim na svijetu. Ali je stvarno kvalitetan i steta je sto mu vise ljudi ne daje priliku.
Npr. meni je americki nogomet uzasno dosadan sport, ali zasigurno necu pljuvat po njegovoj kvaliteti. Isto tako vaterpolo je dosadan nekima, ali je zato s druge strane uzasno kvalitetan.