ali svejedno se ne mogu složiti niti opravdati činjenicu da se neko samo tako može ubiti.
Samoubistvo je zadnja stvar koju bi lično uradio na ovom svijetu, koliki god problem da imao.
Ni ja ne podržavam samoubojstvo, ali nitko od nas ne zna kroz što je prošao u životu (zajebi medije) i što mu je svakodnevno prolazilo kroz glavu.
Sigurno nije samo odjednom puko, to su godine i godine gomilanja svega i svačega, to što si materijalno osiguran ne znači ništa ako ti je psiha sjebana nekim traumatičnim događajem.
Neki su mentalno jači od drugih, ali u bilokojem trenutku života se može dogoditi nešto što će te psihički i mentalno toliko unazaditi da se nikad nećeš oporaviti od toga.
Svatko od nas nosi neki svoj križ, svatko svoj problem predstavlja ko najveći i mogu razumjet da neko ovo smatra kukavičlukom, ali često najviše ipak osuđuju oni koji nisu ni izbliza prošli nešto ko on (i nadam se da nikad nebudu). A osuditi je najlakše...
Nažalost, on više nije vidio način kako da pobjegne od tih svojih demona i uradio je što je uradio.
Možda sebično, ali ja sigurno neću osuđivati nekog ko je svojim pjesmama (doslovno) pomogao i meni i tisućama drugih u nekom razdoblju života.
Bilo mi je žao čut o smrti Philippa Seymoura Hoffmana, također sam s knedlom u grlu čitao o Paulu Walkeru, ali ovo je prva smrt neke "slavne" osobe, a da mogu reć da mi je istinski žao. Većini od nas je glazba sastavni dio života, a Linkin Park i Chester sa svojim glasom i pjesmama je dio mog zadnjih 15 godina.
Hvala mu za sve...