dom Ljudi na internetu su manjina kad su u pitanju izbori. Na izbore izlaze velikom vecinom 50+ i stranacki uhljebi. Pa vi nemrete zamislite kolko je bandic dobio glasova od umirovljenika. Inace u nekom utopijskom scenariju zabrana glasanja svima koji iznad 70 jer oni nebi trebali odlucivat o buducnosti mladih ljudi.
Nexus Šta ste ockivali ? Pa bosanci izlaze na izbore da bi se još jace uhljebili i zadržali svoje pozicije, a ostali nemaju korist ,pa velikom vecinom ne izlaze i onda kukaju. Sve polit benzinom i zapalit i onda sasipat sol da unušti sve do kraja !Dal netko iz splita može objasnit ko glasa za keruma ? Mislim lik stvarno nije napravio ništa osim zapadne obale koja bi se valjda sama dovršila kolko je trajalo.Većinom mlađa ekipa glasa za Keruma...barem imam takav osjećaj...onako znaju da je sve to sprdnja pa onda idu do kraja...naravno i uhljebi.Ne znam zašto, ali eto...ja nisam glasao niti planiram.
Raziel Ajd da imate neke kandidate, pa bi se dalo diskutirati.Ali su svi od zla oca gore matere, tako da na kraju opet na isto dođete.Sindrom Balkana, kad biraš, biraj barem nešto manje zlo.
Zero Bio na izborima...opet kao potpredsjednik biračkog odbora. Pokupio lovicu. Ćao i vidimo se valjda u drugom krugu, jer demokracija nema cijenu.Edit:Sad vidim na DIP-u, ništa od drugog kruga, HDZ pomeo kod nas. :
dom Sad vidim na DIP-u, ništa od drugog kruga, HDZ pomeo kod nas. :HDZ doista uništava mlade u slavoniji
zontra Covjeku je trebalo godinu dana da napravi ovaj video Ali je stvarno rasturio.https://youtu.be/xuCn8ux2gbs