yakuza_stinger Oću lajkove kao da sutra ne postoji, ajmooohttps://www.facebook.com/ffagamingportal/photos/a.985454784847644.1073741828.951663778226745/1433033286756456/?type=3&theater
Prika Haha koji je odgovor bio?Moram prvo pitati mamu hoće li mi dozvoliti.Hahahaha svasta Poslano sa mog SM-A500FU koristeći Tapatalk
cratos 30% od cijele grupe prode predrok, i ja medu njima i to tocno u bod za prolaz, a ucio 3 dana prije jer smo imali 3 kolokvija, ima li sto slade bratjo moja.
cratos Nisam daleko od toga, ovo je bio medu zadnjim kolokvijima, vise nemam predavanja nego samo ispite, ali me ne veseli odrasli zivot i trazenje posla niti malo moram priznati, razdoblje faksa je daleko daleko najbolje u cijelom zivotu.
someone Blade ti radiš u državnoj tvrtci ako se ne varam? Ako delaš da li i dalje stoji da se tam puno manje radi nego u privatnom sektoru?
Nexus Blade ti radiš u državnoj tvrtci ako se ne varam? Ako delaš da li i dalje stoji da se tam puno manje radi nego u privatnom sektoru?Ma uhljeb.
blade Blade ti radiš u državnoj tvrtci ako se ne varam? Ako delaš da li i dalje stoji da se tam puno manje radi nego u privatnom sektoru?Stoji. Državna uprava je to točnije. Doduše nemam toliko iskustva kod privatnika, ali da ne duljim i da ne iznosim detalje javno, vjezbenistvo u drzavnoj upravi je uistinu kamilica od posla.
emilijo ZAKLJUČAK:u zadnjih mjesec dana: - iskricu je posjetilo ~4 puta više muškaraca nego žena.- raspon godina članova je otprilike isti za oba spola- najviše korisnika ima između 35 i 45 godina (muškaraca) odnosno između 40 i 50 godina (žena)- u cijeloj županiji, članova mlađih od 30 godina je 155 muškaraca, odnosno 28 žena Znaci u zadnjih mjesec dana (ovo je stari podatak iz 2016.) Iskricu je posjetilo 28 zena mladih od 30 godina iz splitsko-dalmatinske zupanije. Dvadeset i osam! Kako da nadem ljubav svog zivota na tako malom broju primjeraka? Zasto sam platio 90 kuna?
Nexus ZAKLJUČAK:u zadnjih mjesec dana: - iskricu je posjetilo ~4 puta više muškaraca nego žena.- raspon godina članova je otprilike isti za oba spola- najviše korisnika ima između 35 i 45 godina (muškaraca) odnosno između 40 i 50 godina (žena)- u cijeloj županiji, članova mlađih od 30 godina je 155 muškaraca, odnosno 28 žena Znaci u zadnjih mjesec dana (ovo je stari podatak iz 2016.) Iskricu je posjetilo 28 zena mladih od 30 godina iz splitsko-dalmatinske zupanije. Dvadeset i osam! Kako da nadem ljubav svog zivota na tako malom broju primjeraka? Zasto sam platio 90 kuna?https://youtu.be/9Deg7VrpHbM
Flipper ZAKLJUČAK:u zadnjih mjesec dana: - iskricu je posjetilo ~4 puta više muškaraca nego žena.- raspon godina članova je otprilike isti za oba spola- najviše korisnika ima između 35 i 45 godina (muškaraca) odnosno između 40 i 50 godina (žena)- u cijeloj županiji, članova mlađih od 30 godina je 155 muškaraca, odnosno 28 žena Znaci u zadnjih mjesec dana (ovo je stari podatak iz 2016.) Iskricu je posjetilo 28 zena mladih od 30 godina iz splitsko-dalmatinske zupanije. Dvadeset i osam! Kako da nadem ljubav svog zivota na tako malom broju primjeraka? Zasto sam platio 90 kuna?E moj Emile umro sam od smijeha. Zašto sam platio 90kn... Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk