Tako da imaju svo pravu prosvjedovat i govorit protiv njega, te na taj način pokazivati da on ne predstavlja nihova razmišljanja.
"Veliki prosvjed" na koji je došlo čak 10 000 ljudi u SAD-u je ravno kao da ja kažem da je u Imotskom 5 ljudi prosvjedovalo protiv Vlade Zorana Milanovića i da tome prirodajem važnost.
Da se tako posvjeduje protiv bilo koga drugoga, dobile bi se etikete. Danas svatko može reći "Trump nije moj čovjek", a da je to netko rekao za onog "mirotvorca" koji je bombardirao civile Obamu bio bi rasist i mediji bi rekli da se ne poštuje izabrani čovjek.
Da je nedaj bože Hillary dobila i da su bili prosvjedi, javile bi se BABE, žabe, kurci parci kako govore da eto amerika nije zrela za ženu.
O tome ja govorim, o tome da se neki ne mogu pomiriti da je netko dobio izbore "naknap". Ni meni se ne sviđa KGK, ne sviđa mi se ni Pernar, ne sviđa mi se Ustavna def. braka ali ne mislim osporavati da su izabrani ti ljudi i sada osporavati redovne, demokratske izbore.
Ja samo o tome govorim.
Činjenica je da je Trump dobio po važećem sustavu.
Meni se i dalje ne sviđa taj sustav njihov. Glas čovjeka iz Ohio i iz Kalifornije treba jednako vrijediti. A ne da se osvoji New York i Kalifornija i to je pola posla. Ok, tamo živi i najviše ljudi no opet.
https://www.youtube.com/watch?v=qtrrZUOU_UU
Da vidim tko se sada smije.