Niti sam nacionalist niti mrzim srbe.
Prvi sam protiv toga.
Ubojica iz članka jeste srbin, najgori kraj kažu.(gdje su se sakrili bivši ratni zločinci)
Ovoga sam iskomentirao jer je savršen primjer individualaca kakvi su bili u Vukovaru
i Srebrenici.
Znači nije se odnosilo na srbe općenito, nego pojedince da sad ne spominjem kako ih zovu.
Njih se osuđuje jasno i glasno, odobrava RH, Hag i UN.
A to su činjenice i toga se nikad necu sramiti.
Niti bi se itko od nas ikad trebao.
Dobro sramim se jer sam normalan po tvojem.
A geni?
Pa očito ima, ako je njegov otac klao po Vukovaru nekad misliš da se to nije odrazilo na odrastanje
i mentalno stanje?
Lik ima neliječenu psihozu.
Tebi je očito ok da otac zakolje bebu staru 40 dana i to kuhinjskim nozem kao zivotinju.
Slobodno se pridruži takvim grupama onda.
Još jedan dan na FFA.
Da je itko od vas čitao skužio bi da sam napisao dosta puta da imam rodbine u Srbiji ali toga
se nitko neće uhvatiti.
Nema senzacije u takvim postovima.
Ubuduće takve pizdarije piši članovima kao što je Sefke, koji je napisao da mu se bljuje od srba i bosanaca, gdje si tada bio a?
Za početak ne vidim nikakav smisao takvih morbidnih članaka koji u detalje opisuju obiteljske tragedije.
Zaboli me neka stvar tko je taj monstrum, od kud je i kako izgleda. Šta korisno možeš iz toga izvuć ?
Previše mi je i naslov pogledat. Pročitaj ponovno svoj post u vrhu stranice i reci mi da to nije čisto generaliziranje.
Takvim postom vrijeđaš i nastradale na kojima se sažaljevaš. Nadam se da zapravo ne razmišljaš tako tj si se krivo izrazio.
S takvim stvarima se ne treba zahebavat. To je ustvari ista retorika koju koristi taj klun s tvog avatara s kojim se sprdaješ.
Zato drugi put razmisli glavom kada budeš pisao. Da sam vidio post od Sefkea reagirao bi.