Nisam postao još instagram kuja ali možda i postanem. Još da imam kaj gore stavljati
več vidim slikam kako igram plejstejšn i onda ajmo #sjedim #sok #plejstejšn #gubim #pobjeđujem
Jbt kada mi je jedna kokoška rekla zakaj ne slikam to kaj smo popili (cola, neki vočni i lik pivo) a na moj upit koji bih to klinac trebao slikati i još bolje objavljivati - rekla mi je "da to svi rade". Komunikacije je prekinuta s moje strane odmah
Facebook - nadam se da ću uskoro trajno izbrisati to smeće, i onako imam možda 40 ljudi gore s kojima sam ajde barem u komunikaciji - s jednim djelom ne mogu sa svima
No dobro, moj profil je toliko popunjen da čovjek ne treba ni skrolati da bi sve pročitao :)
twitter sam napravio, napisao dve rečenice za probu, malo pratio ali više ne palim.
Nemam još jedino onaj Whatsapp ali Viber imam samo zbog one grupe oko dijeljenja digitalnih igara.
Sve je to isti klinac. Sva sreća neki odrasli pa facebook nije zatrpan toliko sa debilnim naslikavanjem ispred ogledala i pisanjem još debilnijih statusa.
Ljude na sreću prolazi volja, kada se jedan skine, skidati će se i ostali. 8)