Imbexovi "novinari" rade na studenske ugovore pa su na :
Nažalost, studenski ugovori se opako zlorabe, isplaćuju nerealne cifre.
Treba staviti neku realnu cifru za studente. Nažalost ima gro studenata koji ako rade (ne vidim ništa loše u radu) ali se prebacuju sa faksa na faks i tako muljaju non stop. Rade poslove koje ni ne bi smjeli raditi itd.
Znam sada za slučaj gdje je jedna žena sa 40+ g tražila studente da joj uz proviziju daju ugovor da joj se isplati 40 000 kn za jedan projekt. Jel to netko kontrolira?
Svima su puna usta studenata i brige za iste. Jasno da je to mnogima dodatni prihod da pokriju stanarinu i hranu + đeparac.
Ali država treba skrbiti za studente tako da naprave dosta domova i menzi, da još više stan subvencionira (sestra mi je u varaždinu na faksu, nije upala u dom jer svi živi imaju prednost i država kune nije dala za stan recimo)
Skrbi se tako da se smanje kvote na nekim fakultetima, a poveća na drugima.
Skrbi se tako da se osigura stručna praksa za vrijeme faksa i da poslodavci tako traže radnu snagu.
Skrbi se tako da se ukinu gluposti da se promjene korice knjige i da se profesori potpisuju na iste.
Skrbi se tako da kada je mala prolaznost neki profesor napokon dobije otkaz!
Skrbi se na niz načina drugih.
Imbex samo truje narod sa huškanjem dok je zlotvor Matija Babić osuđen za gro love koju je utajio, dok mi prvi "novinari" tipa Alač, i mali patuljak Čimić rae na iste studenske ugovore i koji je primio 400 000 kn potpore za portal. Iz tog istog proračuna. Ta ista firma "prva stranica d.o.o." nije prošla predstečajnu nagodbu i zato su ju jako napadali taj koncept.
Imbex na :
Na možebitni prosvjed će i onako doći ekipa sa filozofskog, štaš' indolog nema drugog posla od hodati sa kečapom na čelu i prosvjedovati.