Tebe i ostalu ekipu je lijepo "sredio" neopravdano.
Ono što me brine je zašto nikad mene nije banao?
Jeste da je bilo konflikata i nikako se ne slažem sa režimom na onom forumu kao ni
time da je to trebao prihvatiti jer ga nitko ne tjera.
Pogotovo kad je stavljao svoje slike prije a mnogi od vas se poznaju uživo s njime.
Samo si reputaciju kao čovjek zajebe ali ok kako želi.
U tom slučaju moralo bi biti plaćeno.
On se drži onoga posao je to i mora se raditi.
Pa kakav jebeni posao čovječe, znači da ti netko kaže potamani ljude ti bi to uradio?
Tako su nacisti nekad došli kući iz logora i igrali se sa svojom djecom, na pitanje kako su mogli
paliti ljude i djecu tamo dobili smo odgovor-posao je takav. Jebemti život.
Pa meni je šef nudio 3600(smiješno za tu poziciju) da budem majstor( i cinkam) što sam pristojno odbio nakon dva dana obuke.
Obilo mi se u glavu i na kraju sam morao otići od tamo jer mi je radni pritisak postao nemoguć(šefovi očito ne žele čuti, ne, nemogu, ima boljih za to).
Pa neka je tako kad nikad nebi mogao ljudima koje poznam šefovati i maltretirati ih, pogotovo kad svi rade za sitniš u nemogućim uvjetim kao i ja. I svi se trude koliko mogu.
Tako i megamen, svi ostali normalni su pristojno odbili moderirati pomalo a ovaj je čekao tu poziciju.
Da briše teme i postove, pa je reboot postao liberalni neofašistički forum koj ima dva tri aktivna člana.
Megatamu i dva člana redakcije.
One naredbe o banovima i brisanju su naredbe Amara i samo njega.
Imao sam prilike vidjeti privatan dio foruma nakon raspada gameplaya, kad je starchild javno objavio a ostatak sam dobio na pm od nekoga.
Mogu samo reći da veće gluposti tada nisam već dugo čuo ni pročitao.