madsupercrash Ekipa, moze neko doc do Zolta, nije ga bilo online neko vrijeme pa me zanjima sta se dogada, ima neko mozda neki messanger ili neki drugi forum?Hvala
[deleted] Jel lažu ili ne vidjet ćemo, ali na ovo treba otići.http://www.vecernji.hr/zg-vijesti/zagreb-u-2017-vodi-postava-dj-a-teska-milijun-eura-1131835
themarko Preporuka za prijenosni punjač?! Ali baš ono dobar koji će brzo puniti i održavati bateriju a ne samo usporiti praženje.Starom bih uzeo da si može puniti iPad i mobitel...Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalk
Fenix S Xiaomijem ne mozes pogrijesit, samo pripazi da je original.Inace, di su brcine? Zadnji je dan movembera.
Heat Izgleda da ću morat pustit brčine, medicinska sestra mislila da imam 16 godina. Zato srednjoškolke ulijeću, samo ne znam isplati li se završiti u zatvoru.
Genesis Kakva je ovdje situacija sa giveaway forama? Posto sam bio nestrpljiv za dolazak svog primjerka FFXV osao sam u trgovinu i uzeo drugi. Sad cu imat jedan primjetak viska pa razmisljam da nekome uljepsam bozic hehe
viper89 Otvoris temu u buy and sell i sam smislis uvjete i odabir pobjednika. Nema pravila. Vecina koristi random i vrti broj prijave al na tebi je kako i sta.
ThaUrban Kakva je ovdje situacija sa giveaway forama? Posto sam bio nestrpljiv za dolazak svog primjerka FFXV osao sam u trgovinu i uzeo drugi. Sad cu imat jedan primjetak viska pa razmisljam da nekome uljepsam bozic hehe....kakve vi place imate??!?!
Genesis Kakva je ovdje situacija sa giveaway forama? Posto sam bio nestrpljiv za dolazak svog primjerka FFXV osao sam u trgovinu i uzeo drugi. Sad cu imat jedan primjetak viska pa razmisljam da nekome uljepsam bozic hehe....kakve vi place imate??!?!Haha..ne zivim u hr ;)