To je tako jer je trenutno doba takvom medijskog brainwashanja od strane vlasnika (ovo sada zvuci u sfere teorija zavjere ali zadnjih godinu dana stvarno to potvrduje) da je to prestrasno za gledati, ljudi formiraju misljenja na temelju toga sto procitaju na Indexu, Jutarnjem, pa onda na fejsu od Buzzfeeda, Huff Posta, CNNa, New York Posta, i to na nacin da je postalo potpuno jednoumlje, da je sramota reci da ste za Trumpa, da ste rasist, mizogonist, fasist, katotaliban i slicno, ako niste za presvetu Hillary.
Cratos u potpunosti se slažem, uostalom Trump ionako neće vladati Amerikom, uvijek su bili oni koji su iznad svih, i koji upravljaju vjestima, društvom, ma svime, a mi ko sljepci čitamo i gledamo njihove apsurde kojima šopaju današnji nažalost priglup narod, koji vjeruje svemu što vidi na TV-u ili pročita u novinama.. brate mili, samo mi ne spominji Index, Jutarnji itd.. naša govna već ne pratim godinama kako radim u inozemstvu.. ne samo da pišu laži itd., nego su još k tome nepismeni, pa mi žao da ja sa takvim školama radim u Njemačkoj fizički posao, a te budale preko veza dođu do novinarskih redakcija i šopaju ljude sa nepismenim vijestima koje slijepo prepišu od ostatka svijeta.. nekad su čovjeka koji je vjerovao u Teoriju zavjere itd. smatrali luđakom i primitivcem, danas je situacija obrnuta.. drago mi je da je Trump pobijedio, samo zbog toga što je pokazao svijetu srednji prst a sad dal će biti bolje s njim na vlasti ili gore to još nitko ne može znat.. a ionako znamo svi da svijetom vladaju i upravljaju viši organi i od njega samoga.. on će također biti pijun, htio to on ili ne..