Pocetkom kampanje bez razmisljanja sam rekao Hillary, no kako su stvari odmicale dalje, pa i zakljucno sa danas, i meni je na neki nacin mozda i drago da se ovo dogodilo.
Da, Trump je showman, djeluje cesto neobrazovano, seksist je, tipicni bully i osoba je koja nije bila sposobna na nogama odrzati svoje financijsko carstvo, pa cak ni vlastitu tv emisiju. Ali, u svoj toj njegovoj ludosti, ja stvarno mislim da covjek ima ogromnu zelju popraviti situaciju obicnog americkog covjeka i da je njima nakon godina svojevrsnog tapkanja na mjestu (da Obama je bio cool predsjednik, al mogao je bit efikasniji) potreban tip poput njega.
Hillary nije izgubila slucajno i kako je vrijeme prolazilo tako se i meni cinila kao luda militanta feministica koja prijeti zveckanjem oruzja na svakoga ko Ameriku krivo pogleda. Progresivnost je ok stvar, ali ne treba ni odlaziti skroz u krajnost. Njena pobjeda bi mi izgledala kao da das kljuceve za nuklearne glave neznam Frljiću i da je spreman upotrijebiti ih na svakoga ko ne cijeni kazalista i ne odlazi jednom tjedno u bookcafe.
Ona ne moze biti toliko dobra osoba koliko je neki zeli prikazati kad pored svega izrecenoga od strane Trumpa ju narod i dalje toliko mrzi. Ako pored podrske svih mainstream medija i svake relevantne javne osobe na svijetu ne mozes pobjediti doslovno redikula, onda ni ne zasluzujes vodit drzavu.