Heat Jučer prvi put ulazim na forum i u temi računalne komponente idem dat lajk Fensiju za linkove 1050 grafičke, mislio sam da sam dobio ban jer nema lajk buttona.
Matador Dodaj me blok sam.Lijepasi add me block samOd kud je krenula ova fora?Jasan mi je koncept, ali ju ne kuzim do kraja pa ako moze objasnjenje. :)
Fenix Feniks je nešto ujebo pa slučajno svima izbrisao lajkove, uteko u njemačku.Iskreno nemam pojma kako sad sve to vratit hahaha
Solid_Snake Feniks je nešto ujebo pa slučajno svima izbrisao lajkove, uteko u njemačku.Iskreno nemam pojma kako sad sve to vratit hahaha
Heat Dodaj me blok sam.Lijepasi add me block samOd kud je krenula ova fora?Jasan mi je koncept, ali ju ne kuzim do kraja pa ako moze objasnjenje. :)Ako u kratkom roku dodaš za prijatelja previše ljudi, fejs ti onemogući "add as friend" na neko vrijeme pa onda skupljači lijepih žena (fejk ili pravih ), obično stariji likovi, pišu takve komentare.
electronicus Dodaj me blok sam.Lijepasi add me block samOd kud je krenula ova fora?Jasan mi je koncept, ali ju ne kuzim do kraja pa ako moze objasnjenje. :)Ako u kratkom roku dodaš za prijatelja previše ljudi, fejs ti onemogući "add as friend" na neko vrijeme pa onda skupljači lijepih žena (fejk ili pravih ), obično stariji likovi, pišu takve komentare.Ovo nisam ni ja znao.+1FollowedSubscribedRetweetedReposted on Reboot
Matador Dodaj me blok sam.Lijepasi add me block samOd kud je krenula ova fora?Jasan mi je koncept, ali ju ne kuzim do kraja pa ako moze objasnjenje. :)Ako u kratkom roku dodaš za prijatelja previše ljudi, fejs ti onemogući "add as friend" na neko vrijeme pa onda skupljači lijepih žena (fejk ili pravih ), obično stariji likovi, pišu takve komentare.Hvala.Sad mi je još bolja fora, jer nisam znao da ti fejsač ne da da spam-dodaješ ljude.
Fico Feniks je nešto ujebo pa slučajno svima izbrisao lajkove, uteko u njemačku.Iskreno nemam pojma kako sad sve to vratit hahaha Lajkovi će pokrenut revoluciju
Solid_Snake htio sam lajkat solidov post.i onda sam se sam sebi počeo smijati :( Lajkovi će pokrenut revoluciju
electronicus /cutPoštovani g. Solid Snake,Moram pohvaliti Vašu posljednju objavu. Pokretne sličice koje ste priložili su mi se jako svidjele.Kako bi mlađi naraštaji rekli: "Lajkam!". Samo tako nastavite i dalje.Srdačno,Electronicus
Solid_Snake /cutPoštovani g. Solid Snake,Moram pohvaliti Vašu posljednju objavu. Pokretne sličice koje ste priložili su mi se jako svidjele.Kako bi mlađi naraštaji rekli: "Lajkam!". Samo tako nastavite i dalje.Srdačno,ElectronicusPriča se da ak ne vratite lajkanje solid kreće u štrajk ne postanjem screenova.Ok jučer je bilo smišno, sad sam već zabrinut. https://zippy.gfycat.com/ShorttermFancyGoldenmantledgroundsquirrel.webm