Ne volim se tu preseravati, pogotovo jer faks nema reputaciju teskoga (EFZG), ali samo da kazem da sam danas rjesio matematiku koja mi je ujedno bila i zadnji ispit na preddiplomskom pa sam od danas bakalar.
U prvih godinu i pol faksa sam ispucao 6 izlazaka na tome jer sam nadobudno mislio da ce me potrefiti jednom laksi rok i da cu proci, i onda je vec krenula lagano panika jer imam jos 2 izlaska i letim s faksa pa se nisam vise usudio dirati, nego sam lagano isao ostalo rjesavati a ovo ostaviti za kraj, i nakon te katastrofalne prve godine gdje sam dao 24 mrtva boda (nijedan veliki predmet, nitko s moje godine nije dao toliko malo bodova na prvoj godini a da je nastavio skolovanje) se islo predmet po predmet, i rjesilo sve osim te matematike koja je najgori predmet na faksu, sa najnizom prolaznoscu (prakticki svaki rok prode ispod 10% a pise 300-400 ljudi) i to sam pisao jucer ujutro, ovo vrijeme u meduvremenu dok sam cekao rezultate sam bio na : : u punom smislu te rijeci ali su stigli rezultati i prosao sam sa 3.
I da odmah napisem da se divim ljudima koji zavrsavaju neke ozbiljnije fakultet gdje se mora ovakvim tempom uciti cijelo vrijeme (tipa pravo gdje se mora svaki dan po par sati raditi, ili medicina, strojarstvo itd), svaki dan, ja znam da mi je ovo razdoblje od zadnjih mjesec i pol vjerojatno najgore u zivotu bilo, svaki dan uciti po 5-6-7 sati, ljeto prakticki nisam ni dozivio, zadnja 2 tjedna sam bio bijesan na sve, samo sam cekao da nekoga u kurac posaljem, da sam morao ovako kroz par godina vjerojatno bih poludio.
Ali sada je oooogroman kamen sa srca pao i napokon sam malo opusteniji.