themarko kad me već jebete, koristite zaštitu ode zoky, Pa upravo to, Sanader je bio pojava. I dan danas je vladar. Kaže mi jedan sudac je da Sadander psiho, ali i dalje apsolutni vladar situacijom. 8)
yovitssa Ajde barem su radikali Tepeš i co. otišli sa scene... To je za mene glavni dobitak ovih izbora!Klaun do klauna i on i Alić i Čorić! Sad bude valjda i Bukanec začepio...Sent from my iPhone using Tapatalk
Prika Najveci dobitak ovih izbora je sto nema degenerika karamarka a evo i ovo govno iz sdpa ide ca.Kad god vidim ovog milanovica tlak mi skociPoslano sa mog SM-A500FU koristeći Tapatalk
Garrus_V stranke koje su bile trece po osvojenom broju mandata su ostale cesto/uvijek u losem sjecanju glasacima i tu vidim zasto su mnogi odustali od glasanja. pogotovo nakon cirkusa s mostom zimus. znaci dodje stranka koja je u stanju osvojiti i do 10% glasova i umjesto da na tome gradi kad udju u veci medijski fokus oni ridikuloznim stavovima ili spajanjem s jedne od dvije glavne stranke otjeraju i onaj mali broj glasaca sto imaju. nekim ljudima se to vise ne da. moja mama je nekad davno glasala za hsls, potom za laburiste da bi prosle godine glasala za ridikule iz mosta. kad sam joj spomenuo izbore, popizdila je i gotovo me poslala u tri pm. zato mi je jasno zasto neki ljudi ne idu glasati.
greyback http://net.hr/danas/najmladi-zastupnik-ima-tek-24-godine-bivsi-nogometas-i-magistar-ekonomije-stize-u-saborske-klupe/Ovo mi je jako dobar prijatelj. Dečko je pošten i neiskvaren, a nadam se da će takav ostat i nakon mandata među onim vukovima.
Garrus_V poznat mi je posto je igrao za grpce(ne grbice lol) gdje sam i ja otprilike zivio, a i poslije toga sam ga sreo jednom prilikom kad su skupljali nekakve namirnice za nekakvu studentsku udrugu pa je dolazio u nase skladiste s nekom ekipom nadobudnih studenata. mislim da je negdje bio i video ovoga http://www.index.hr/vijesti/clanak/skup-o-eu-u-rijeci-mladic-pozivao-na-lustraciju-korumpiranih-politicara-pusic-sokirana/594453.aspx
Shooter Proša prvi ispit u skoro godinu dana. Toliko je prošlo od zadnjeg puta da sam osta zbunjen kad me pustila, došlo mi da joj rečem "ček molin?" A sad greenback boogie.
banx Eo da se pohvalim malo,zadnjih 2 mj. i 10 dana sam proveo u građevini.Nisam nikada radio nešta u tom smislu,pa smo se ja i stari dali na posao pretvarajući i spajajući staru šupu u dnevnu sobu.Brat,frendovi a i neki forumaši imaju prste u ovom poduhvatu.Kako je to izgledalo i u šta je ispalo pogledajte...Ja sam zadovoljan
dom Sad na nat geo o bosanskim piramidama...tldw nema ih ,a ja mislio da je adin neki potomak faraona ili robova koji su gradili piramide.
Raziel ofc da nema, kad bi to promijenilo dobar dio historije.Lakše je opovrgnut neke teze, nego li mijenjati kompletnu modernu historiju.A i ja mislio da nema dok nisam otišao da posjetim to mjesto.Kad mi je faraon Ramiz XVII-i progovorio iz dubina piramide, znao sam odakle sam potekao.Ovom prilikom ga pozdravljam.