Ne mješam se u politiku i izbjegavam bilokakve rasprave oko toga, ali, nakon svega, da zatupljena / kupljena / glupa masa i dalje u takvom postotku glasa za jednu od te dvije stranke...
Ne znam kaj da velim...mi smo očajno retardiran i glup narod
Netočno, svatko tko je zaokružio neku stranku iz osobne koristi sigurno nije retardiran. Gori su ovi što uopće ne izlaze na izbore.
Apsolutno tocno (zadnja recenica). Nadam se da ce uvest Zakon prema kojem se sa par tisuca kn odrapi po djepu svakog tko ne izadje na izbore.
Pa da nebi maleni.
Nema mene itko tjerati na izbore u korumpiranoj i razrušenoj drzavi koja nema vlade.
Vidim da zivis na majcinoj sisi.
Odi radit kod privatnika, nekih 6 mjeseci pa se javi.
Promijenit ces cijelo stajaliste o drzavi kao i pogled na zivot uz uvjet da izdrzis barem 6 mjeseci.
Lako ti je srat kad te roditelji financiraju.
Fakulteti ovi oni a kite nisi platio.
Jos imas obraza pisati ovakve pizdarije, kako da ne 5000 kn odmah ako ne izađem glasat među
bandu.
Drugo kako sam ove godine trebao ici na PA(ali odustao zbog vise sile) nije bilo dopustivo
da zajebem u bilo kojem smislu. Jedan od uvjeta je da si politički neutralan.
Brat mi radi u Sokolu, pa da je htio ici na izbore nebi mogao.
Vidis ima i toga, rad nedeljom, ljudi rade te osiguravaju novce kako
bi tvoji roditelji, dede bake i ostali građani mogli neometano placati u poslovnicama FINE.
Kao paradoks ljudi poput tebe podrzavaju kriminalce, vjerojatno jer imas koristi od toga
kako je netko i napisao.
U tom slucaju sretno vam bilo, najlakse je krasti jelda?
Pricaju ljudi da u HR nije tesko zaraditi, samo ti treba dobre volje i da si lopov.
Kao vas cijenjeni gradonacelnik (koji radi više od japanaca) u slobodno vrijeme gradi predivne fontane
(nasim novcima) između pauza sece po uredima USKOKA.
Sljedeći put se informiraj, za sada ti necu zamjeriti.