Na forumu gdje dnevno prođe i komentira najmanje 70ak ljudi, sa svojim stavovima i mišljenjima, uopćeno je nemoguće očekivati da sve bude med i mlijeko.
Razumijem politiku Administracije na ovom forumu, koji su mnogo puta rekli da mi svi činimo ovaj forum, i jednu zajednicu kao cjelokupan skup aktivnosti virtuelnog nazovi druženja, i slobode govore i iznošenja stavova u kakvom god okviru želimo, ipak je u ljudskoj prirodi da se granice normale prelaze.
Med i mlijeko nikada nigdje neće postojati, pitanje je samo koliki je domokratski kapacitet da se pročita post i onda kulturnu odgovori a da se pritom ne citira netko i onda se odgovori nešto tipa "ti si jadan", "ti si glup" "teško ti to možeš shvatiti" ili još gore i teže uvrede.
Ovo se ne odnosi na tebe da se razumijemo.
Problem je kada netko izvrče nečije riječi, citira dio, psuje i vrijeđa. Nikoga normalnoga nebi trebalo smetati tuđe mišljenje ako je izečeno na lijep način i sa argumentima koje netko smatra relevantnim. Ja se 1001 put nisam složio sa pojedincima ali to ne znači da odmah treba ih mrziti i jebati im mater.
Niti samnom se ne mora složiti gotovo nitko, i meni je to sasvim u redu dokle god netko nije bahato smeće.
Bacih oko na postove da vidim što se to događa i malo sam zbunjen gdje je nastala frka.
Ne mislim da treba ograničiti registraciju, već možda brže djelovati. Dakle prvi put 1 tjedan, drugi put 2 tjedna, treći put 1-2-3 mj a onda zauvijek papa. i nema više 100 šansa.
Možda će forum biti uskračen za novo registrirane korisnike koji bi podigli kvalitetu...
Isto tako postoji čarobna opcija Ignore pa ako ti netko baš jako smeta tamo ga staviš. I riješiš se sekiranja.
Slažem se da treba postojati jedna razina komunikacije, i da ponekada svi planemo, onda još malo kažemo nešto provokativno i nastane mini frka. Ali opet ovdje nisu klinci od 15 g za koje možemo imati razumijevanje već ipak odrasli ljudi koji rade, studiraju imaju ženu/djecu itd. Za njih me čudi kada se isprovociraju od nekih mlađih za koje se eventualno zna da su skloniji provokacijama i nekom stilu pisanja.
Općenito to nekakvo hejtanje na forumu ljudi za koje ni ne znaš kako se zovu, nikada ih nisi ni vidio ni čuo, nekakve svađe iza ekrana ne priliče baš. Naravno da uvijek postoje članovi koji su ti draži i manje državi, netko koga smatraš boljim ili lošijim ali nekakav minimum minimuma mora postojati...
Sutra je petak, dan za metak. Lijepo se provedite, poprčite šta god žensko, nemojte dobiti AIDS. :
Milan Bandić ne će biti premijer. Još da ga se riješimo iz zg-a 21.5 8)
Ovo je ipak jače:
https://www.youtube.com/watch?v=P3EsZdGc3Kc